Направо към съдържанието

Мат Сайдъл

от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Евън Борн)
Мат Сайдъл
Снимка на Мат Сайдъл
Роден
19 март 1983 г. (41 г.)
Живее вКлиъруотър (Флорида), САЩ
Професионална кариера в кеча
Сценични
имена
Евън Борн
Ланс Сайдал
Мат
Мат Сайдъл
Височина173 см
Тегло75 кг
Треньор(и)Gateway Championship Wrestling
Дебют20 октомври 2000 г.
Мат Сайдъл в Общомедия

Матю Джоузеф Корклан (роден на 19 март, 1983 г.) е американски кечист, работещ преди за World Wrestling Entertainment в шоуто „Първична сила“. Там използва псевдонима Еван Борн (Evan Bourne). Преди WWE е известен с името Мат Сайдъл.

Ранна кариера[редактиране | редактиране на кода]

Преди кариерата си в Световната Федерация по кеч, Корклан се е състезавал в няколко независими (independent) промоции, като Independent Wrestling Association Mid-South, Ring of Honor и японската промоция Dragon Gate. Участвал е и в някои от първите PPV-та на TNA. Еван Борн дебютира в WWE на 10 юни 2008 година.

2010[редактиране | редактиране на кода]

На турнира "Fatal 4-Way" Борн побеждава Крис Джерико, като с това слага край на враждата им. На турнира „Договора в куфарчето“, той участва в мач от вида „Договора в куфарчето“, но не успява да спечели мачът. На турнира „Нощта на шампионите“ Еван Борн и Марк Хенри участват в мач „Отборен хаус“ за отборните титли, но губят от Коуди Роудс и Дрю Макинтайър. На 11 октомври епизод от Първична сила, Еван участва в мач срещу Си Ем Пънк в който губи и след мача Си Ем Пънк атакува Борн. Заради това Борн ще отсъства за 4 месеца. Би трябвало Еван Борн да се завърне на следващия епизод на Разбиване или на Първична сила.