Беседа:Китара

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Статията Китара е част от един или повече проекти:
Оценка Важност Проект
Статия от клас B Клас B Статия от клас C Средна 1000 статии: подобряване на 1000 основни статии с универсална значимост.

Защо Бас_китара води до същата страница? --Михаил Кьосев 14:54, 5 април 2007 (UTC)[отговор]

Защото никой не е написал статия за бас китара още и да не седят червени препратките. --Поздрави, Петър Петров 14:55, 5 април 2007 (UTC)[отговор]

Айде ве хора, който разбира от китари да разширява статията аз оттук оттам чета и слагам по нещо ново!!!--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 87.126.130.22 (беседа • приноси) .

То така много лесно, едни правят и редактират, а други само редактират и то не качествено, а само трият това дето не им отърва. Потребителят Петър Петров може да бъде причислен към един от тях. Препратките, които бях сложил ги е изтрил без никакво съществено обяснение в беседата, както и е поставил шаблон, а самият той не си мръдва пръста да редактира качествено.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 90.154.160.113 (беседа • приноси) .

Привет. „Лесно“ е относително понятие, изтриването на неенциклопедично съдържание също е полезна работа за Уикипедия. „Отърва“ не е оправдана причина за промяна на статия, моля ако забележите такива аргументи да ги считате за невалидни. По повод изречението „Потребителят ... може да бъде...“, моля запознайте се с У:НЛН, коментирайте приносите, не приносителите. В беседите или още дискусионни страници, се водят дискусии, а резюметата се пишат в полето резюме — моля прочетете У:ДС и У:РЕЗ. По въпроса с мърдането на пръстите — уви, мърдам ги, засега съм с клавиатура. По въпроса с качеството на редакциите ми — само толкова си мога. Вие редактирайте по-качествено, добре сте дошъл. Само да спазвате У:ВнП, иначе може пак да бъдете разочарован. --Поздрави, Петър Петров 05:10, 15 юли 2008 (UTC)[отговор]