Беседа:Мандаянизъм

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Не знам как да се свържа с потребителя, който е добавил информацията на 15 ноември 2006 от IP 212.56.25.159, за да го попитам дали тя е дословно цитирана от статиите на Павел Стефанов посочени в "Източници" и ако да - дали е имал разрешението за това. Писах email на архим. Павел Стефанов за всеки случай - дано отговори и се съгласи тази информация да бъде ползвана. В противен случай ще трябва да се преработи... не знам каква е точно практиката. --Предният неподписан коментар е направен от IskarEnev (беседа • приноси) .

Няма начин да се свържеш, знаем му само IP-то. Иначе копираните или преписаните текстове обикновено се трият. И да, статията вероятно ще трябва да се пише наново. --Daggerstab 17:15, 4 август 2007 (UTC)[отговор]
Благодаря за отговора. Ще видя какво мога да направя.. предполагам поне превод на (част от) статията в английската Уикипедия. --IskarEnev 20:58, 4 август 2007 (EEST)
На руската Уики има хубава карта за разпространението на религията. --Elkost 18:39, 4 август 2007 (UTC)[отговор]

Имам отговор от автора - съгласен е текстът да се ползва. Ще трябва да го разделя на части и да го подредя. Относно одобрението от автора - трябва ли да се уведоми администратор на Уикипедия или някой друг? Мога да го помоля да изпрати email на съответното лице, ако е нужно. --IskarEnev 20:09, 5 август 2007 (EEST)

Здравейте и добре дошли! Разрешението можете да публикувате и на личната си страница (когато я направите:-)). Ако имате нужда от помощ или имате въпроси, може да се обръщате към мен на личната ми беседа. Не е сигурно че знам всичко, но с каквото мога, ще Ви помогна. П.С. От тази тематика нищо не разбирам, но мога да ви помогна с неща, с които не можете да се справите тук Ухилен съм--Радостина Георгиева 17:37, 5 август 2007 (UTC)[отговор]