Беседа:Марианска падина

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Особено ме учуди този "анус с дължина 1,5 м" който обитава морските падини. Тъй като не съм българин и български не ми е роден, не рискувам да го поправям, но моля някой да обърне внимание и да препише както трябва=)

Моля те, непременно поправяй друг път! :-) --мисис Робинсън 22:53, 11 август 2007 (UTC)[отговор]
Това ми се струва копирано отнякъде, поне да беше по-приятн текст Ухилен съм --Nad 22:55, 11 август 2007 (UTC)[отговор]
Ама то е абсолютно безумно. Отивам още да го чистя... --мисис Робинсън 22:58, 11 август 2007 (UTC)[отговор]

Как да го поправя, дори не разбирам - или червеят няма анус, а самият е на 1,5 метра или има анус дълъг/широк 1,5 метра. И двата варианта са възможни, нали? Очевидно статията просто не става за енциклопедия, прочетох я докрай и мисля че и е място в някое ефтино околонаучно списание. В интернет я няма, Гугъл не я намира, очевидно човекът я е написал специално за енциклопедията=( Правилно е че отивате да я чистите.

Да, в тукашната уики на това му викаме "оригинално изследване", мил евфемизъм. Според мен червеят няма уста и анус и е дълъг 1.5 метра. Това не е чудно при падина, дълга 2000 километра (още се опитвам да си го представя :-))... Щом българският не ви е роден, а го владеете така добре, защо не се регистрирате като редактор и не помагате в чистенето? Знаете ли как ще ви се зарадваме? --мисис Робинсън 23:11, 11 август 2007 (UTC)[отговор]