Беседа:Мостово

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Здрасти предлагам следния коригиран текст:

Село Мостово се намира в планински район. Намира се на 27 км от Асеновград, тръгва се в посока Кърджали, и от с. Червен се отбива по пътя към планината, минава се през с. Горнослав, след това се минава през с. Орешец, а оттам се тръгва вляво за да се стигне до местността "Юрта", след това надолу по пътя вдясно, и след това около 1 км. се стига до местността "Лошата тикла" и оттам се открива прекрасна гледка към Кръстов връх и с. Мостово. Това прекрасно село се намира в златната точка на един квадрат описан от свещени места - "Юрта" "Белианташ" "Караджов камък" и "Кръстова гора".

Поздрави

Мариян

Здравей, предлагам ти сам да направиш корекциите в статията, като добавиш новата информация и запазиш старата. Уикипедия се пише от всички потребители и всеки може да редактира всички страници. Не е необходимо да се предлага някой вариант. Това се прави само когато става въпрос за спорни теми. Понеже случаят не е такъв, можеш спокойно да редактираш темата. И, можеш да подписваш мненията ти по беседите като използваш две тиренца и четири тилди, ето така: -- ~~~~. Приятни минути с Уикипедия! -- Ночной Дозор 20:52, 5 яну 2005 (UTC)

Ясно, благодаря. -- ~~~~

усмивка Но без уики-кода. само тиренцата и тилдите. Кодът забранява на системата да ме подпише, а да покаже на екрана какво съм искал да напиша. Затова го обградих с <nowiki> и </nowiki>. Когато желаеш да се подписваш, тези маркери не се използват. Тогава системата автоматично познава, че това трябва да е твоят подпис (потребителското ти име и часа на редакцията) и го замества. -- Ночной Дозор 22:22, 5 яну 2005 (UTC)


Ясно, просто го копирах без да помисля. -- Мариян 04:43, 6 яну 2005 (UTC)

Относно реката и издълбаването[редактиране на кода]

Чувал съм много интересни истории за издълбаният от реката тунел в скалата.