Беседа:Федерален резерв

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Неутралитетът бил под въпрос?!?[редактиране на кода]

Искам само да поздравя пича, който си е направил труда да спише/редактира статията по такъв начин, та ясно и недвусмислено да стане ясно, че тоя "Федерален" резерв е толкова федерален, колкото е федерален и "Федерал Експрес" - сиреч никак! И ще помоля админовете, или к'вито там го играят, да не бързат да трият к'вото и да било, а първо да се информират и тогава да преценят човешко ли е да се цензурира разпространението на истината. Особено оня уикипедиовец Тодор Божинов, интелигентен съм го забелязал, че е, го съветвам да прочете за какво иде реч, и тогава да преценява трябва ли да се меси или не. А за всички, които не желаят или не могат да преглътнат истината и смятат да разчитат на Обама, да им е сладък аспартама (по известен като Е951)!--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.83.67.23 (беседа • приноси) .

Напълно подкрепям статията. Федералният резерв не е държавно учреждение и това е безспорен факт. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 87.120.45.11 (беседа • приноси) .

Аз също съм съгласен с изтъкнатите аргументи. Статията трябва да бъде редактирана. Vasildakov 14:41, 3 декември 2009 (UTC)[отговор]

Въпрос към писалите в дискусията досега: вие от "Цайтгайст" ли сте се информирали? 85.196.168.232 17:20, 6 май 2010 (UTC)[отговор]

Каква истина бе, комшу? федералният резерв си има нормативни документи, които са публикувани навсякъде. В тях си пише каква част е частна и каква - държавна и къде отиват парите от приходите (в Държавната хазна, явно не си се интересувал). Обама какво общо има с това, на него в 1913 година и баба му не е била родена. Кой брилянтен мозък я разпространява тази информация за дебелите чичковци с пури, дето държат Федералния резерв? "Нощен Труд"? --MaraB 18:47, 7 август 2011 (UTC)[отговор]

Абсолютно подкрепям статията. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 85.11.167.50 (беседа • приноси)

Хубава статийка но е по-подходяща за многобройните "ъндърграунд" сайтове от колкото за Уикипедия. Няма никакъв енциклопедичен вид и е крайно тенденциозна. — Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 217.18.249.130 (беседа)

Напълно подкрепям статията!--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 77.70.84.244 (беседа • приноси)