Куче с блог

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене


„Куче с блог“ е американски ситком, чиято премира в САЩ се състоя на 12 октомври 2012 година, a в България се излъчва от 06 април 2013.

История[редактиране | edit source]

Ейвъри Дженингс ( Genevieve Hannelius ) и Тайлър Джеймс ( Blake Michael ) са доведени сестра и брат от Пасадена, Калифорния, които в началото се карат, но споровете им приключват в първия епизод. Децата Ейвъри, Тайлър и Клои ( Francesca Calaldi ) са изправени пред изпитание, когато разбират, че новото им куче на име Стан може да говори. Без знанието на семейството Стан има блог, който той използва да обсъжда случващите се неща в новото му семейство. Децата разбират способността на Стан да говори в първия епизод и решават да я запазят в тайна от родителите им, опасявайки се, че ако светът разбере за умението на Cтан, той ще бъде подложен на екперименти.

Участващи[редактиране | edit source]

Евъри Дженингс (Genevieve Hannelius) е високо интелигентна, трудолюбива 13-годишна, доведена сестра на Клои и Тайлър.

Тайлър Джеймс е популярен в училище 16-годишен брат на Клои и доведен брат на Ейвъри.

Клой Джеймс е 7-годишна сестра на Тайлър и доведена сестра на Ейвъри. Тя е наивна, сладка, с много развито въображение и понякога прави луди неща.

Елън Дженингс ( Beth Littleford ) е майката на Ейвъри и Мащехата на Тайлър и майката на Клои. Тя не обича кучета, но в последствие започва да се разбира със Стан. Тя е известна също и с това, че не може да готви.

Бенет Джеймс ( Regan Burns ) е бащата на Клои и Тайлър и втори баща на Ейвъри. Той е детски психолог.

Премиера в България[редактиране | edit source]

Премиерата на телевизионния сериал в България по Дисни Ченъл се състоя на 6 април 2013 година.