Списък с епизоди на H2O

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Това е списъкът с епизоди на сериала „H2O“ с оригиналните дати на излъчване в България.

Сезон Епизоди Оригинално излъчен Излизане на DVD
Премиера на сезона Край на сезона Том 1 Том 2 Том 3 Том 4 Том 5 Том 6
Сезон 1 26 7 юли 2006 29 декември 2006 12 септември 2007 12 септември 2007 5 март 2008 7 май 2008 7 юли 2008 5 ноември 2008
Сезон 2 26 28 септември 2007 21 март 2008 27 януари 2009 2 юни 2009 2 септември 2009 -|-|-|-|- -|-|-|-|- -|-|-|-|-
Сезон 3 26 26 октомври 2009 16 април 2010 предстои предстои предстои предстои предстои предстои

Епизоди[редактиране | редактиране на кода]

Сезон 1[редактиране | редактиране на кода]

# Заглавие Режисура Сценарий Първо излъчване Рейтинг (в милиони)
1 1 Метаморфоза
("Metamorphosis")
Колин БъдсФилип Далкин 7 юли 2006 г. Неизвестно
Ема и Клео срещат новото момиче, Рики, и отиват на разходка с моторна лодка в океана. На повече от 40 километра от дома, горивото свършва и момичетата решават да идат на мистериозния остров Мако. В опит да намерят обхват, за да се обадят за помощ, момичетата попадат в капан в непозната пещера, където момичетата откриват басейн, който ги превръща в русалки, щом луната осветява водите му. На следващия ден, момичетата откриват, че имат и вълшебни сили, с които контролират водата.
2 2 Парти край басейна
("Pool Party")
Колин БъдсДеб Кокс 14 юли 2006 г. Неизвестно
Докато Рики се наслаждава на живота си като русалка, Ема и Клео не са доволни. Кариерата на Ема като плувец е провалена, а Клео се чувства изолирана, когато осъзнава, че не може да отиде на готиното парти на Мириам. Клео иска да каже на приятеля си, Луис, за силите си, но Ема и Рики категорично ѝ забраняват. Но тя е принудена. Когато отива на партито и е хвърлена в басейна от Зейн и приятеля му Нейт, Луис се появява, за да ѝ помогне. Той разбира тайната и обещава, че ще я пази.
3 3 Уловът на деня
("Catch Of The Day")
Колин БъдсСаймън Бътърс 21 юли 2006 г. Неизвестно
Ема и Рики използват силите си, за да освободят костеурки, които са се хванали в риболовни мрежи. Когато, обаче, разкъсват мрежите с нож, започват да се разпространяват истории, че в залива има акули. Оказва се, че лодката, която е ловила костенурки е на бащата на Клео. Разочарована от баща си, Клео проследява лодката, за да види дали наистина е така, но е помислена за акула и уловена от рибарите. Ема и Рики я спасяват и Клео вече не се страхува да плува.
4 4 Купонджийки
("Party Girls")
Колин БъдсАнтъни Морис 28 юли 2006 г. Неизвестно
Ема отменя ежегодното си парти с преспиване, когато осъзнава риска, че може всички да научат тайната ѝ. Заедно с Луис, тя се връща на остров Мако, за да разберат как са се превърнали в русалки. В подводната пещера към острова, Ема намира медальон, който взима, защото може да е важен. В същото време, Клео е наета на работа в делфинариума и Ема е бясна, заради риска от това, че Клео ще работи, заобиколена от вода. Клео вече не се страхува от водата и убеждава Ема да поеме риска и да върне партито си. Мириам не е поканена, но решава, въпреки това, да иде със Зейн. На партито, Клео се намокря и се крие в килера, а когато момичетата отварят, тя е успяла да се закопча в спален чувал. Предлагайки нова игра, те я подхвърлят във въздуха и усещат, че е по-тежка, заради опашката и Клео е принудена да взриви напитките със силата си, за да им отвлече вниманието. Мириам е намокрена и, ядосана, се опитва да открадне медальона на Ема, но Рики ѝ го взима и го връща на Ема. Тя, обаче, решава да го даде на Клео, защото е успяла да скрие опашката си на парти.
5 5 Нещо морско
("Something Fishy")
Колин БъдсДжоан Уотсън 4 август 2006 г. Неизвестно
Дневничето на Клео попада в ръцете на дразнещата ѝ малка сестра, Ким. Тя става подозрителна, когато прочита, че Клео и приятелките ѝ са русалки с вълшебни сили, и споделя всичко на брата на Ема, Елиът. Той не вярва, но когато, по инцидент, тя замразява душа му, той започва да мисли дали сестра му е част от зъл русалски култ. Момичетата разбират и решават да накарат Ким и Елиът да си мислят, че дневникът не разказва за тях и използват силите си, за да направят да изглежда така, сякаш Мириам е русалката. В делфинариума е обявен конкурс за кралица на морето и Мириам решава да се облече като русалка. Клео също решава да участва, без да знае, че Ким и Елиът планират да залеят сцената с вода, за да разкрият тайната на русалките.