Списък с епизоди на Jonas L.A.

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Това е списък с епизоди на сериала Jonas L.a

Сезон 1[редактиране | редактиране на кода]

Епизод Оригинално заглавие Българско заглавие Събитие
1 Wrong Song Грешна Песен Кевин и Джо са притеснени заради поредното увлечение на по-малкия им брат Ник. Когато той пише песен за въпросното момиче, става ясно, че за пореден път се влюбва много бързо. Докато по-големите братя на Ник правят всичко възможно да му помогнат, Стела кара Мейси да ѝ помогне в изпробването на новата, създадена от нея модна линия „Стелкро“.
2 Groovy Movies Рутинни филми Майката на тримата братя има рожден ден и те отчаяно се нуждаят от страхотен подарък за нея. След като гледат стари видео-записи, решават да ги прехвърлят на DVD. Опитвайки се да направят торта, случайно заливат с горещо тесто касетите и ги унищожават напълно. Щом виждат колко е разстроена майка им, момчетата решават да възпроизведат спомените от детството си и да ги запишат наново за празника ѝ.
3 Pizza Girl Момичето с пицата Братята Джонас се влюбват в едно и също момиче – Мария. Тя е разносвачка на пица и тримата харчат стотици долари за пица, само за да я виждат. Те пристъпват „Джонасовия закон“ и се опитват да я свалят. Но щом разбира какво става, момичето се плаши и си тръгва. По-късно Стела ги кара да се закълнат, че няма да се карат за момичета, които дори не познават.
4 Keeping It Real Запази го реално На Санди, майката на братята, ѝ писва от начина им на живот като звезди и ги кара да се държат като обикновени момчета. Докато занасят дрехи за втора употреба, Джонас са обградени от стотици полудели фенове и са затворени в магазина на Мейси. Родителите им ги измъкват и се примиряват, че децата им не са обикновени момчета.
5 Band's Best Friend Най-добрият приятел на бандата Стар приятел на Джо идва на гости и се вълнува от факта, че момчетата са световноизвестни. Докато те се опитват да водят спкоен живот, той настоява да правят щуротии и да се държат като „рокзвезди“. Момчетата са принудени да му покажат какво е истинкото значение на думата „звезда“.
6 Chasing the Dream Преследвай съня Кевин е неспособен да признае на Стела, че пуловерът ѝ е ужасен и става ясно, че момчето не може да казва неща, които биха обидили някого. След като кани Мейси да бъде беквокал на Джонас, Кевин разбира каква грешка е допуснал. Братята решават да оставят Мейси да пее и после да изтрият гласа ѝ от записа, но нещата се объркват, Мейси разбира и е много огорчена. Кевин трябва да преодолее страха си да казва неприятната истина и се извинява на Мейси.
7 Fashion Victim Модно престъпление Стела иска да излезе на среща с Джо, но той все няма възможност. Мейси излиза с капитана на футболния отбор Ван Дайк, но иска от него да изглежда и да се облича като Ник. В пристъп на ревност Джо съсипва дрехите си за срещата с министър-председателя, а Стела го облича смешно
8 That Ding You Do Това Динг Което направи Джо харесва Анджелина, но тя се страхува да излиза със звезди. Той се записва в училищния оркестър, където тя свири на виолончело. Ник и Кевин също се записват в оркестъра, за да помогнат на брат си в ухажването. Изнасят невероятен концерт и Анджелина обръща внимание на Джо.
9 Complete Repeat Пълно повторение Ник трябва да напише нова песен, но главата му е празна. Унесен, чува припева от рекламата на Крънчи кетс. Като се събужда казва, че е сънувал песента, но я е забравил. За да я сънува отново, той трябва да повтори много лошия ден, който е имал. Прави го и разбира, че се е объркал, но написва друга песен и всички са доволни.
10 Love Sick Болен от любов Братята трябва да пеят на живо пред „Прекрасно утро, Америка“. Джо след като отказва няколко срещи на Стела, решава да излезе с нея точно, когато се разболява и гласът му спада. За предаването гласът му спада, но той участва, защото Стела го намира за „секси“ с този глас.
11 The Three Musketeers Тримата Джонастари Братята Джонас решават да се явят на прослушване за тримата мускетари. Г-жа Снарт ги избира веднага заради известността им. Джо обаче напуска, защото мисли, че няма да се справи, а ролята му поема Ван Дайк. Накрая Джо се включва внезапно и мечтата на братята да играят тримата мускетари е осъществена.
12 Frantic Romantic Фантастично романтично Джо е любимец на момичетата. Фиона Скай се снима с него и излиза в медиите на снимките като негово гадже. Много усилия са необходими, за да се опровергае тази нелепа измислица.
13 Detention Наказание Джо иска да няма към него специално отношение в училище. Копнее да бъде наказан, но все не успява, защото г-жа Снарт обожава всички негови палави прояви.
14 Karaoke Surprise Караоке изненада Джонас имат годишнина от първата си среща със Стела и подготвят парти караоке за 15-ата им годишнина. Мейси се включва, но Стела си мисли друго и ревнува Джо от нея. Накрая Стела разбира, че всичко е свързано с „приятелщината им“.
15 Home Not Alone Не сам вкъщи Родителите на Джонас са уморени и момчетата им подаряват почивка. В отсъствието на братята правят какви ли не забранени неща – веселят се правят купони вкъщи.
16 Forgetting Stella's Birthday Забравеният рожден ден на Стела Стела има рожден ден и очаква изненада от Джонас, но те са забравили специалния ѝ ден и имат интервю с Келър. Огорчена Стела си тръгва, но на следващия ден приема извиненията им и е поласкана, че на интервюто и тримата са говорили само за нея – че е страхотна приятелка.
17 Приказка за обитаваната къща на пожарникаря Кевин и Стела се забавляват, но са уплашени от духа на пожарникаря Смит, който обитава къщата на Джонас.
18 Double Date Двойна среща Стела има среща с Ван Дайк, но Джо не иска тя да се среща с него и ще се озове на срещата им с Мейси. Най-накрая Джо и Стела ще успеят да се изяснят и да открият чувствата си един към друг. Целувка ще сложи ново начало на тяхното приятелство.
19 Cold Shoulder Студен приятел Кевин е радостен, че пристига приятелката му от скандинавските страни Аня, която е много силна. Спомените му от пребиваването му там са много хубави и той се радва на гостуването ѝ, докато Стела не я превръща в скучна и безлична американка.
20 Beauty and the Beat Красавицата и тактът Братята Джонас са жури на конкурс за мис най-прекрасна тийнейджърка. Стела решава също да участва, но накрая се проваля.
21 Exam Jam Изпит за концерта Джонас се подготвя за турне и епизодът е изпълнен с техни изпълнения. Ник е скъсан по мателатика и за малко турнето да бъде отложено. Но му се дава втори шанс, изкарва изпита и всички са доволни и щастливи.

Сезон 2[редактиране | редактиране на кода]

Епизод Оригинално заглавие Българско заглавие Събитие
22 House Party Партито Момчетата пристигат в Ел Ей и подготвят парти за добре дошли. Стела и Мейси идват в Лос Анджелис. Джо планира да попита Стела да са гаджета, но тя не иска. Епизодът приключва като всички заедно разглеждат Ел Ей. В този епизод се появява Ванеса Пейдж – нова приятелка на Джо, която е актриса
23 Back to the Beach Обратно към плажа Джо може да получи първата си роля във филм. Ник и Мейси отиват заедно с DZ на плажа. Прочут сърфист ухажва Мейси и я кани да работи за неговия уеб екип. Ник се дразни от това и я спира, но не признава чувствата си.
24 Date Expectations Очаквания за срещи Стела се среща с момче на име Бен. Тя иска да каже на Джо, но се отказва когато разбира, че той ще гледа кучето на Ванеса, но накрая Джо разбира. Ник и Кевин се састезават на пинк пон.
25 And... Action И Екшън Джо не може да се концентрира във филма защото го е страх от Мона, но накрая успява. А Ник и Мейси признават чувствата си един към друг.
26 America's Sweethearts Сладките сърца на Америка Мона казва на Джо и Ванеса, че трябва да се целунат по муцката [устата], но те не се целуват понеже Стела ревнува. Накрая Джо и Ванеса отиват на среща. Кевин прави всичко за да разбере тайната на режисьорите и накрая разбира как да стане режисьорите и прави клип.
27 The Secret Тайната Ник не иска да каже на никого за връзката си с Мейси, а на нея и е гадно. Накрая всичко се разкрива, защого Ник пее на Мейси пред всички.
28 A Wasabi Story Ник, Кевин и Мейси отиват на голф. А Джо, Стела, Бен и Ванеса вечерят заедно. Бен разбира, че Джо и Стела са били заедно и скъсва със Стела, а след това и Ванеса разбира, но тя не къса с Джо.
29 Up in the Air Във въздуха Стела става стилист на Мона и се скарва с Ванеса. Накрая Джо и Ванеса скъсват. Ник и Мейси празнуват едномесечие.
30 Direct to Video Директно към клипа Идват братът и бащата на момчетата и ги кара пак да се занимават с музика. Франки прави жестове на Мейси, но тя му казва че излиза с Ник и той я оставя. Стела е болна.
31 The Flirt Locker Флиртуващото шкафче Ник полУчава предложение от Мантра. А Джо ще се среща с Джесика за филма и се оказва, че Джесика е влюбена в него. Накрая Джесика се разкарва от Джо и се лепва за друго момче. Мантра иска да работи с Ник, без другите
32 Boat Trip Лодката Джо и Стела са скарани, а Мейси и Ник искат да ги сдобрят. Накрая Джо предлага на Стела да са гаджета.
33 On the Radio При радито Стела приема и те стават гаджета, но Мона предлага на Джо да снимат в Нова Зеландя, но когато Стела разбира, всичко се проваля. Тя иска да замине в Ню Джърси.
34 Band of Brothers Банда от братя Джо спира Стела като и казва, че я обича и двамата се целуват. А Ник и Мейси се чудят какво да правят без Джо и Кевин. Мейси решава да разсее феновете. Накрая момчетата се качват на сцената. Накрая се разбира, че Джонас за заедно и всичко свършваа добре.