Уикипедия:Избрани статии/Предложения/Психоанализа

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

Вижте и Уикипедия:Избрани статии/Предложения/Психоанализа 2

  • Критерии.
  • Начало на гласуването: 18:35, 25 септември 2009 (UTC). Край на гласуването: 9 октомври, 18:35.


Статията е прекрасна, имаше доста голямо обсъждане по беседата, но по него няма скорошна активност и според мен статията ѝ е дошло време за предлагане. Автор на тази статия е Ilikeliljon.

За

  1. За. Статията е изключително добра. Достатъчно дълга, написана с български термини, изчерпателна... Просто прекрасна! --Pan Am 103 18:35, 25 септември 2009 (UTC)

Против

  1. Против - устойчивостта не е ясно дефиниран критерий, но не е маловажна. Несериозно е ден след предлагане за избрана, да започва съществено преработване на статията. --Спас Колев 13:41, 26 септември 2009 (UTC)

Коментари

Коментар: Спасе, аз в момента се опитвам да кажа на Мая да я махне, защото има още за довършване. Аз го сложих шаблона, за да покажа че има още неща за добавяне. Така че не е несериозно преработването, просто се получи недоразумение--Ilikeliljon 13:55, 26 септември 2009 (UTC)

Не преработването е несериозно, а преждевременните предложения. Може би греша, но през последните няколко месеца има необичайно много предложения за недозрели статии, които се оттеглят след няколко дни. --Спас Колев 17:23, 26 септември 2009 (UTC)
Така е, не грешиш за предложенията. Вече активно работя по статията, написах вече няколко допълнителни статии, а утре ще продължавам по-сериозно. Между другото, статията вече е оттеглена, така че това тук може да се премахва--Ilikeliljon 17:34, 26 септември 2009 (UTC)