Уикипедия:Нови потребители/2009

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив на Уикипедия:Нови потребители за 2009 година
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

божидар

аз мога всичко

Teo_13

Казвам се Теодор, от Русе. Все още уча, но има доста неща, за които мога да напиша. Региструрах се, за да мога да помагам и да науча нещо повече...

Eneq

Добър ден на всички! Казвам се Светлана Нанчева. Днес реших да се включа в общността на Уикипедия, за да мога да добавям информация. Областта, в която работя, е свързана с образование, макар че вече не работя в училище. Ще се радвам да споделя в мрежата това, което знам.

aleksia

[]Здравейте аз съм Алексия.Много обичам енциклопедий а уикипедия е страхотна!Свиря на пиано.:-)



Аз съм на 9г. имам кестенява коса и пъстри очи (много странно нали?). Любимият ми сайт е на уикипедия.#виж [1]

                                                                                                   Aleksia 14:29, 25 януари 2009 (UTC)

Екатерина Лукова

Попаднах на този сайт след като исках да разбера нещо повече за Леонардо ДавинчиЕкатерина 17:46, 25 януари 2009 (UTC)

anirak

  Аз съм пенсионер.На 72 год.съм но още работя за да свързвам двата края. Интересите ми са пътешествия,фотография,компютри,домашни любимци. Женен съм,без деца.

petar penev

Петър Пенев Здравейте ;УИКПЕДИСТИ; Попаднах на Уикпедия случайно през руската версия. Падам си малко енциклопедист,за това всичко това ми хареса. За съжаление по-често в нета съм през зимата. Занимавам се с озеленяване.През другите сезони времето не стига Годините ми са доста,но мисля че мога да дам нещо. С поздрави: Бат Петьо

  --Ppenyo 11:20, 3 февруари 2009 (UTC)ppenyo

Дарина

Привет. Аз съм с разностранни интереси и се занимавам с рекламни и информационни услуги. Не съм Висшистка, но имам достъп до много информация и винаги когато мога да бъда полезна с нещо за развитието на Уикипедия, ще го правя.На 36 год.съм.Родом съм от гр. Нова Загора, а от няколко години живея и работя в Пловдив.


Infobase 09:51, 9 февруари 2009 (UTC)

Методи Методиев

Методи Методиев е роден на 13 ноември 1992 година в град София.Висок е 185 см., тежи 75 кг.Той е юноша на Цска.Играч на ФК Септември. Неговата позиция е защититник.

as sam koko i haresvam enciklopediite vapreki che ne cheta knigi iskam ne iskam trqbvaa da se uche i taka

Владимир Комаров

Владимир Комаров a.k.a Hamaelleon. Web developer; класически хомеопат; астролог.

Димитър Бунов

Здравейте! Казвам се Димо и се занимавам с информатика и математика. Отдавна ми се иска да допринеса с нещо на Българската Уикипедия. Освен с каквото са ме научили интернет/професорите/многото опити и грешки, мога и да допринeсa, с преводи от Английски. Ако смятате че мога да помогна с нещо, можете да ми пишете на беседата- Потребител_беседа:Bunov(поне там си мисля че се пише за такива неща).

Александър Петров Петров

Здравейте. Аз съм Александър Петров, на 15 години съм. Уча в 133 СОУ "А. С. Пушкин" в езикова паралелка с интензивно изучаване на руски език, в момента съм 8 клас. Мога да помогна със преводите от руски език, също така имам познания в сферите на авияцията, военната техника, войната, историята и още много други.

Мария-Светослава

Zdraveite az se kazvam mariq i cum na 12 godini vzimam ot tyk informaciq za moeto obrazovanie celiqt sait e pulen c informaciq koqto ni pomaga zatova mi xarecva!!!--Предният неподписан коментар е направен от Мария-Светослава (беседа • приноси) .

Мурад Реджеб

Здравейте и от мен. Казвам се Мурад и съм на 21 години. Студент съм в химическия факултет, специалност екохимия и интересите ми са свързани с всички природни науки. Живо се интересувам от алтернативните източници на енергия... Dark Murandi 14:15, 27 март 2009 (UTC)

Здравейте всички тук! Казвам се Николай и съм на почти 42г. Със семайството си живея в гр.Нюент,Глостършир,Обединено кралство. Това е нещо с което не се гордея,но нямам друг избор в момента.

Петър Стефанов

Здравейте,

Почти постоянно ми се налага да използвам сайта за основна или допълнителна информация, или пък снимков материал. Идеята на проекта е прекрасна, но е нож с две остриета. Все повече от децата използват Интернет като основно подготвително средство за училище, а статиите и новините написани из виртуалното пространство са неточни, непълни, неправилно написани и т.н. Привърженик съм на книжовния български език и не мога да понасям писането със смешни правописни грешки. Има една мисъл, която много ми харесва: "Като пишеш некадърно - обиждаш себе си!" Занимавам се с фотография и он-лайн търговия, както и УЕБ дизайн. Надявам се да допринеса с полезна информация и снимков материал.



--Largito 12:19, 7 април 2009 (UTC)

Eirini Dimitrova
Магистър по журналистика, отлично владеене на гръцки, български и английски, добро владеене на испански, руски и китайски
Роден
29.04.1974
Pernik, Bulgaria
Починал
[[]] [[]]
[[]], [[]]

Константин Лазаров

Бе създаден Интернет сайт за подпомагане,популяризиране на Българския фолклор и бит. На сайта може да се видят предстоящи концерти, новини, фестивали, представяне на ансамбли, музиканти, певци, хореографи, народни оркестри и др любопитни неща свързани с фолклора ни.

dancerbg е един от спонсорите на  90 години Читалище “Нов Живот“ с.Петърч софийска област с дата на провеждане на събитието На 12.06.2009г    [http://www.dancerbg.com/predstoq6ti_koncerti/06_june.html#selo_petyr4 

{{авторски права}} dancerbg Dancerbg 08:58, 18 април 2009 (UTC)

krasuny

Здравеите! Аз сам на 28г. от Хасково, от ниаколко години жижея на село. Обичам цветята, животните и природата като цяло! Интересувам се от древни цивилизации, култури, обичаи и др.

Ragnar

Здравейте на всички,Аз съм 13-годишен и много ме влече Скандинавската митология и викингите.И искам много да допринеса за развитието на статиите във сайта!!!Ухилен съмУхилен съм

Pavel Bogev

Здравейте, Казвам се Павел Богев. Роден съм на 04.04.1953 г. Живея и работя в гр. Перник. По образование съм инженер-металург, но работя в собствена фирма, занимаваща се с икономически и пенсионни консултации. Хобито ми е играта бридж, за която съм създал и поддържам собствена страница - виж [2]. --Pavel53 11:27, 5 юни 2009 (UTC)

анита

обичам спорта,да гледам телевизия,да се информирам и накрая ,но не на последно място да пиша.Това е за мен.

                                                                                                Rikito 17:06, 11 юни 2009 (UTC)rikitoRikito 17:06, 11 юни 2009 (UTC)

Elitsa Mihaylova

Здравейте. Казвам се Елица и съм на 37 години. Имам прекрасна дъщеричка на 3 години, с която обичам да прекарвам свободното си време. Интересувам се от кино, музика и спорт. Valtchanova 10:25, 12 юни 2009 (UTC)

Здравейте

Казвам се Иван.Живея и уча в Пловдив на 18 години съм.Попаднах в този сайт от GOOGLE.Тук съм защото сайтчето ме кефи и мога да науча много неща ;)

Павел - Здравейте и от мен

Аз съм Павел от Плевен на 30 години и един 1 ден съм :-). Почти всичко което ме тревожи и/или интересува го намирам в Wikipedia. Нека всички се постараем и го направим максимално пълен и подробен... Успех на всички!

    Здравейте казвам се Доверяваща се (името си ще кажа при визуален контакт).До такава степен не се занимавам с нищо, че ядосвам хора които са добронамерени към мене и не ме познават достатъчно. До такава степен не се занимавам с нищо,че ми личи по финансовото състояние от сто километра. Мога да превеждам от руски език.Очаквам оферта.Очаквам всякъкви и оферти които не са хоби.Моля за контакт с всеки който ще разбере,че не се водя никъде и няма да използва за рекламата си този тежък за мене въпрос.
    Понеже не съм сигурна дали правилно се подписвам ще си дам имеила разрешавам на администраторите да го скрият, моля да ме пазят от спамове petra_vuchkovaприabv.bg.Нека всеки който иска да ми пише-да ми пише в личната страница.Доверяваща се 15:11, 18 юли 2009 (UTC)

п.с.Всеки нов човек обича да се преосигурява с оглед несигурността която ни заобикаля.

Zdraveite kazvam se Vaia ucha i rabota,ot sofia sum:)

sutaya

zdraveyte az sam suraya na 28 godimi sam or burgas ot skoro se zanimavam s kompyutri za men e unikalna novost moje dase kaje ce sega prohojdam i jelanieto mi e da nauca kolkoto se moje povece --Suraya 00:07, 9 август 2009 (UTC)suraya

Марина Илиева

Обичам да пътешествам и после да разказвам.

Marinapilieva 11:02, 25 август 2009 (UTC)

Николай Георгиев

венатор

здравейте аз много обичам астрономията и много,мноого обичам да колекционирам пртотивогази.

а от шумен съм да знаете

trick13

Здравейте и от мен. На 24 години съм, а фаталното число 13 ми е късметлийско.:-)

европа или по точно белгия

здравейте всички казвам се невена костадинова ангелова живея в село шкорпиловци обл варна . на 28 години съм омъжена съм от 9 години имам момиченце на 8 г. и момченце на 3.единият е на училище а другия на детска така че аз съм си вкъщи за да им помагам с домашни и така не работя . през август нашия татко отиде да работи в белгия за пръв път се разделяме за толкова дълго и за това ние много трудно.искам да знам много за страната за градовете той каза че града в който е отседнал се казва "тина "но аз не го намирам точно с това име или така "tinevilee"нещо такова ако някой знае повече нека ми пише поздрави на всички Tedikoci 16:56, 20 октомври 2009 (UTC)


                                 Tedikoci 16:54, 20 октомври 2009 (UTC)

Казвам се Билян.На 38г.съм.Интересувам се от всички елементи от компютъра,как работят,за какво служат,как си взаимодействат.Надявам се да науча полезни нещаBgsh 11:50, 3 ноември 2009 (UTC)

здравеите,казвам се тони.мед.работник съм и в момента работя с венозно употребяващи наркотици.тъи като ми предстои заминаване на работа в италия, реших да видя как са нещата там.така попаднах на саита,които ме заинтересува.моля,ако някои има информациа да я сподели с менToni52 13:38, 17 ноември 2009 (UTC)

Vanina Bodurova

Здравейте, аз съм Ванина. Ще пиша за сугестопедия в Уикипедия. Надявам се да съм полезна. Топъл поздрав Vaninabodurova 19:32, 21 ноември 2009 (UTC)

Стефан Каймаканов

Сисадмин, любител на аниме съм и когато нямирам инфо, а тук го няма, едва ли ще ми пречи да го добавя

Здравейте!

Казвам се Николай и реших ако мога да помогна с развиването на wiki българия защото самата енциклопедия доста ми е помагала на мен. Deltree 08:03, 3 декември 2009 (UTC)

Saintbook

Здравейте, От няколко години използвам Wikipedia, но е време да дам нещо по-сериозно като количество и качество на хората така, както те са дали за всичкото това време на мен. Искам и мога да поправям безбройните грешки в статиите, особено езиковите - синтактични, стилистични, правописни, пунктуационни (те също са синтактични, разбира се) и т.н. Където съм сигурен, мога и фактологически да поправям. Освен да редактирам, с което да повишавам качеството на статиите, имам желание да разширявам малките и да създавам нови такива в областите, в които имам интереси. Те са прекалено много, за да ги изреждам, пък и непрекъснато се увеличават. Понякога обичам с часове да чета "случайни статии". Напълно съм отворен за критика, тя ме прави по-добър, ако е градивна, и не ми пречи, ако е чисто агресивна. Saintbook Saintbook 18:37, 4 декември 2009 (UTC)

Здравейте всички! Аз се казвам Митко и съм от Разград (на 70 километра югозападно от Русе). Аз съм на 11 години (5 клас), обаче знам всички столици на държавите! Обожавам уикипедия и когато съм любопитен винаги се информирам тук! Хобито ми е футбол,самолети и слънчевата система. Любими отбори: Байерн Мюнхен, Ювентус и Левски. Според мен Най - добрия футболист е Алесандро Дел Пиеро! Ако искате да си пишем ме намерете на скайп dimitar.netsov

Светослав Петров, режисьор

Все още дописвам сценария на моя живот, но ето Ви малко от това, което съм написал до сега.

..... със сериозен над 20-годишен опит в сферата на медиите, извървял пътя дотук от сътрудник, репортер, асистент-режисьор, режисьор на пулт, изпълнителен продуцент до режисьор и продуцент. Няма нещо, което да не знае за телевизията, окото му е рентген и вижда това, което други не. През главата му са минали хиляди часове продукция, направил и участвал в едни от най-големите продукции, реализирани в българския тв пазар. Чувствителен, справедлив, наивен, организиран, перфекционист, контактен, леко скандален докато не го опознаеш. Познава много хора, познават го. Търси и намира все нови и нови предизвикастелства. За него няма невъзможни неща. Не се страхува от провала, напротив няма такъв, за него провал е предателството и подлостта. Гледа много напред във времето и се опитва сега да го каже на другите. Той може да убеди хората да работят за каузата и ще им помогне. Работохолик, чувства се добре когато работи. Представител на младото поколение 38-40 годишните.

Всъшност това е една малка част от дългогодишния ми труд. Останалото може да прочете в автобиографията ми. По късно, може би след години, ще издам книга в която много неща ще намерят място от толкова много години, преживявания и случки. Но за това е още рано.

Има още неща, които не съм направил........!

SP- режисьор и продуцент

Димитър Маров
Д.Маров
Психолог
Роден
1976 [[]]
Починал
[[]] [[]]
[[]], [[]]