Уикипедия:Покана

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

Покана за участие в Уикипедия (Pokana za uchastie v Wikipedia)

Здравейте, <ИМЕ НА КАНЕНОТО ЛИЦЕ>!

Каня Ви да участвате в създаването на българския вариант на Уикипедия - една свободна и безплатна многоезична енциклопедия, написана от посетителите. Всеки потребител може да редактира всяка статия, дори и без да се регистрира.

Целта на Уикипедия е една - създаването на всеобхватна универсална енциклопедия с отворено съдържание, която да бъде достъпна за всички. Всички статии в нея се пишат от доброволци, които вярват, че знанието е богатство и искат да го споделят с всички останали. Ако и Вие мислите така, заповядайте!

http://bg.wikipedia.org/

<ВАШЕТО ИМЕ>,
потребител на Уикипедия

-- Variant na latinica --

Zdravejte, <IME NA KANENOTO LICE>!

Kanja Vi da uchastvate v syzdavaneto na bylgarskija variant na Wikipedia - edna svobodna i bezplatna mnogoezichna enciklopedija, napisana ot posetitelite. Vseki potrebitel mozhe da redaktira vsjaka statija, dori i bez da se registrira.

Celta na Wikipedia e edna - syzdavaneto na vseobhvatna universalna enciklopedija s otvoreno sydyrzhanie, kojato da byde dostypna za vsichki. Vsichki statii v neja se pishat ot dobrovolci, koito vjarvat, che znanieto e bogatstvo i iskat da go spodeljat s vsichki ostanali. Ako i Vie mislite taka, zapovjadajte!

http://bg.wikipedia.org/

<VASHETO IME>,
potrebitel na Wikipedia