Уикипедия:Предложения за администратори/The Engineer - отнемане на права

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!

The Engineer - отнемане на права

Гласуването е приключило с 5 гласа „за“ и 0 „против“. Администраторските права на The Engineer бяха отнети.

Предлагам да бъдат отнети администраторските права на The Engineer. Той отправи заплахи на Уикипедия:Кръчма и IRC. Оказа се, че не умее да се справя с конфликти, а напротив: оставя се да бъде въвлечен в такива, като си изпуска нервите не един път. Освен това изтри собствената си потребителска страница и беседа, както и тази на Gregg (по молба на потребителя).

От думите му и изминалото време без реакция става ясно, че всички действия са били преценени. Освен това, той тъй или иначе напуска проекта. --Станислав 20:21, 12 юли 2005 (UTC)

(Уведомих The Engineer по е-пощата, в случай че иска да вземе позиция. --Станислав 20:30, 12 юли 2005 (UTC))

  • За. Гледам, че Анджела вече е свършила работата. Погледнете в края на тази страница какво съм писал при избирането му и какво излезе накрая. Предлагам за евентуално възстановяване на правата да се издигне кандидатурата отново на общо основание. --Емил Петков 22:08, 12 юли 2005 (UTC)
  • За. Малко ми е чудно, защото изглеждаше спокоен човек и има големи приноси в Уикипедия, но като се имат предвид последните събития, нямам друг избор. --Ема 09:37, 13 юли 2005 (UTC)