Фермата ГОТ

от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Фермата Гот)
Фермата Г.О.Т.
A.N.T. Farm
ЖанрТийн ситком
Създател(и)Дан Сайнър
АктьориЧайна Ан Макклейн
Сиера Маккормик
Джейк Шорт
Стефани Скот
Карлън Джефри
Аедин Минкс
Начална мелодия"Exceptional" от Чайна Ан Макклейн
Страна САЩ
Езиканглийски
Сезони3
Епизоди62
Продукция
Продуцент(и)It's a Laugh Productions
Gravy Boat Productions
Времетраене22 минути
Разпространение
ТВ каналDisney Channel
Излъчване6 май 2011 г. – 21 март 2014 г.
Външни препратки
Официален уебсайт
Страница в IMDb
Фермата Г.О.Т. в Общомедия

Фермата ГОТ (на английски: „A.N.T. Farm“) е сериал на Disney Channel, е тийн ситком, чиято премиера се състои на 6 май 2011 г. по Disney Channel в САЩ. Участват Чайна Ан Макклейн, Сиера Маккормик, Джейк Шорт, Стефани Скот и Карлън Джефри.

Излъчване[редактиране | редактиране на кода]

Сезон Епизоди Начало на сезона Край на сезона
1 25 6 май 2011 13 април 2012
2 20 1 юни 2012 26 април 2013
3 17 31 май 2013 21 март 2014

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

Разказва се за Чайна Паркс и нейните приятели – Олив Дойл и Флетчър Куимби. Всеки от тях има някакъв талант – Чайна пее и свири на доста инструменти, Олив има ейдетична памет, а Флетчър рисува. Затова те са в Г.О.Т. програмата (Големи Омайни Таланти).

Фермата Г.О.Т. се развива около Чайна Паркс, 11-годишната музикална звезда, която току-що се превръща в най-новия талант в Г.О.Т. програмата на гимназия Уебстър в Сан Франциско, Калифорния.

На първия си ден, тя се запознава с Олив Дойл, странно момиче, което има ейдетична памет и Флетчър Куимби, художествен гений, който се влюбва дълбоко в Чайна когато за първи път се срещат.

Те скоро ще станат най-добри приятели в гимназията. Преживяват множество приключения, използвайки своите таланти в своя полза. Преди Чайна да се запознае с Олив и Флетчър, тя среща Гибсън, съветник, учител и терапевт на Фермата Г.О.Т., който е странен, шантав човек, който е най-ярката личност. Момичето на училището - Лекси Риид е едиа от тийнейджърките, които смятат, че малките деца в Уебстър са мравки. Тя тормози Чайна, мислейки за нея като за конкуренция в това да е звездата на училището. Тромавия по-голям брат Чайна е Камерън, който се опитва да избегне Чайна в гимназията колкото може, тъй като се страхува, че тя ще бъде срам за него. Най-добрата приятелка на Лекси - Пейсли, на Чайна - Олив и приятелят на Флетчър - Ангъс споделят основни повтарящи се роли в сериала.

Актьорски състав[редактиране | редактиране на кода]

Главни герои[редактиране | редактиране на кода]

Второстепени герои[редактиране | редактиране на кода]

В България[редактиране | редактиране на кода]

В България се излъчва от 10 декември 2011 г. по локалната версия на Disney Channel. Дублажът е нахсинхронен на студио Александра Аудио. Ролите се озвучават от Виктория Колева (Чайна), Калия Калчева (Олив), Павел Петков (Флетчър), Нина Гавазова (Лекси), Константин Лунгов (Камерън), Ана-Мария Томова (Пейзли), Петър Бонев (Гибсън), Василка Сугарева (Директор Скидмор), Симона Нанова (Роксана Паркс). Елена Бойчева, Момчил Степанов и други.

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]