Фермата Гот

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Фермата Г.О.Т.
A.N.T. Farm
A.N.T. Farm.png
Жанр Тийн ситком
Създател(и) Дан Сайнър
Актьори Чайна Ейн МакКлейн, Сиера МакКормик, Джейк Шорт, Стефани Скот, Карлон Джефри
Начална мелодия "Exceptional" by China Anne McClain
Страна Флаг на САЩ САЩ
Език английски
Сезони 3
Епизоди 75 (Списък с епизодите) (списък с епизоди)
Продукция
Времетраене 21-23 минути на серия
Разпространение
ТВ Канал Disney Channel (в България е Disney Channel Bulgaria)
Формат на картината 16:9
Излъчване 6 май 2011 г. -
Външни препратки
Официален уебсайт
Страница в IMDb

Фермата Гот е сериал на Disney Channel, излязъл през 2011 г. Участват Чайна Ан Макклейн, Сиера Маккормик, Джейк Шорт, Стефани Скот и Карлън Джефри.

Главни герои[редактиране | редактиране на кода]

 • Чайна Паркс — Тя е най-малката в гимназия "Уебстър" - едва на 11. Но е много талантлива — пее страхотно и може да свири на всякакви инструменти, с изключение на триъгълник. Обича да организира опасни планове, които често са свързани с преобличане във всевъзможни костюми. Обикновено тя е тази, която сдобрява приятелите си, когато са скарани. Нейн брат е Камерън. Двамата много се дразнят но все пак се обичат. Влюбена е в Найджъл, който за кратко учи в гимназията, но е принуден да напусне. Тя обаче не спира да се надява, че има шанс да се върне. Засега подминава всички други момчета около нея, дори чаровният Флетчър...
 • Олив-Дафни Дойл — Или за по-кратко Олив, е много красиво и умно момиче. Всъщност, интелекта и се дължи на това, че има идентична памет — тоест, запомня завинаги всичко, което види, чуе или прочете. Тя е голяма сладурана, но точно в най-напечените ситуации започва да бърбори много, което понякога е досадно. Няма братя и сестри и досега не е била влюбена. Изглежда изобщо не мисли за това и твърдо подминава всички опити на Ангъс да се сближат. Вероятно това няма да се промени в бъдеще, защото той не е никак привлекателен, но може би някой друг ще се появи.
 • Флетчър Куимби — Той е забавен, остроумен и умее да си прави шеги със себе си. Талантът му е изкуството — рисува, прави восъчни скулптори и други подобни творения. С Олив се карат често. Много харесва Пейзли и се възползва от всяка възможност да е близо до нея. Откакто обаче Чайна идва в гимназията, той започва да изпитва чувства и към нея. Тъй като не знае какво да прави, непрекъснато рисува нейни картини, прави нейни скулптори и фигурки. Изглежда обаче никога няма да се осмели да говори с нея за това. Срамежлив ли е или просто мисли, че Пейзли е истинската му любов?
 • Камерън Паркс — Брат на Чайна. Истината е, че изобщо няма талант, освен ако това че не го бива в нищо не се брои. Влязъл е в гимназията единствено заради работата и връзките на баща му и е силно подразнен, когато талантливата му сестра се присъединява към фермата. Голямата му страст са парите и лесната печалба. Възползва се от всяка възможност за богатство, дори и това да засяга някой друг. Накрая винаги остава без пукната пара, защото не е никак предприемчив. Ако не беше Чайна да го измъква от неприятности, щеше да загази.
 • Ангъс Чеснът — Компютърен специалист и хакер. Всъщност си го бива, но няма никакво чувство за хумор и постоянно е гладен. Това даже е меко казано — яде всичко, което намери, даже да не става за ядене. Понякога изкупва по цели магазини за храна, като например този за бекон в епизода "Америка Търси Талант" ("America Needs Talant"). Не прекарва много време с приятелите си, защото или се тъпче, или е пред екрана. А ако все пак не е там, то ухажва Олив. Дори иска да се омъжи за нея и отсега уговаря сватбените агенти. Съвсем сериозно! Само чака тя да се съгласи, което, няма изгледи да се случи.
 • Лекси Рийд — Гадното момиче на гимназията. Талантът и е актьорството и винаги играе главната роля в училищния спектакъл, дори тя да е... мустакат мъж. Мрази Чайна, откакто и открадва една роля и я мисли за заплаха. Най-добрата и приятелка е Пейзли, която вечно се тътри след нея. Любимата реплика на Лекси е "Млъквай, Пейзли!" Тя може да има почти всяко момче, но един не и стига. Мрази всички, които и се противопоставят. Единственото, което наистина я вълнува, е да дразни другите, да е известна и на върха. Често си служи с лъжи, за да получи, каквото иска, но въпреки, че е хитра, обикновено не успява. Вероятно защото Камерън все оплесква нещо и я проваля...
 • Директор Скидмор — Злата, суетна и егоцентрична директорка на гимназия "Уебстър". Мисли само за себе си. Има високо самочувствие, дори повече от Лекси! Измъчва учениците, което е любимото и занимание. Веднъж кара Флетчър да я нарисува и горкото момче се чуди как да я направи да изглежда красива! Ако зависеше от нея, всички щяха да имат двойки. Но Лекси неведнъж я поставя на мястото и.
 • Даян Паркс — Баща на Чайна и Камерън. Той е ченге, но не ченгето от мола, а често награждаван полицай, както сам се нарича. Всъщност има една единствена значка и тя е за най-чиста патрулка. Господин Паркс много се гордее с нея и я показва на всеки, който има времето да я види. Ако го сбъркате с друг полицай, той много ще ви се ядоса! Наясно е, че синът му не става за нищо, но е готов на всичко, за да го научи на малко разум. Гордее се с дъщеря си Чайна, но още я мисли за малко момиченце и я злепоставя пред приятелите и. Дава и глупави подаръци, които всъщност е взел от разследвания и обири.
 • Пейзли — най-добрата приятелка на Лекси. Талантът и са танците и особено мажоретните. Затова не е чудно, че тя е главната мажоретка в училище. Като се замислите, може и да е малко чудно, защото тя страда от лека форма на склероза, което я прави да изглежда глупава в очите на съучениците и. Не може да запомни дори името си, а училищните и знания са като за петокласник. Случва се изобщо да не разбира какво и говорят. Въпреки всичко, Пейзли е единствената във "Фермата ГОТ", която е щастливо обвързана с едно готино момче. За съжаление, един "лек" флирт между него и Олив, разваля отношенията им. Ангъс също е дълбоко наранен от станалото.
 • Гибсън — Той е ръководител на фермата ГОТ. Голям смешник е и всички го обичат, освен директор Скидмор. Дори егоцентричната Лекси. Косата му е рошава и гъста, а той се възползва от това, като държи в нея моливи, желирани червеи и кърпички, ако на някой му стане тъжно. Домашният му любимец е лама, ето защо той често пита "Ухапването от лама инфектира ли се?". Има фобия от калинки, заради трагичен инцидент от детството му. Всеки път, когато във фермата идва нов ученик, той го приветства с "Добре дошъл във фермата ГОТ". Може да каже това с всякакъв акцент. Събира крачета на патици. Винаги носи раирани блузи.
 • Уаки вълкът — Тийнейджър в костюм на вълк. Той е талисманът на училищния отбор. Уаки не говори. Лекси непрекъснато се опитва да разбере кой се крие в костюма, но все още никой не знае това.Но в една от сериите Флетчър се криеше и искаше главата на Уаки и нато я махна-нямаше нищо.Това е странно.
 • Госпожа Паркс — Това е майката на Камерън и Чайна. Тя организира детски партита и затова рядко е вкъщи. Случвало и се е да се преоблече в истински костюм на космонавт или пък на принцеса-войн за парти. Накрая и идва малко в повече и тя решава да си потърси помощничка. Лекси и Пейзли се състезават за тази роля. Пейзли през цялото време не подозира, че другото момиче е приятелката и. Двубоя печели Лекси, благодарение на ужасното си държание с децата, което я прави смешна. Но тя е добре "наказана" - на едно от партитата трябва да се преоблече като папагал, докато до нея има истински птицеяден паяк. Е, поне госпожа Паркс си отдъхва.
 • Ваялет — Един от новите таланти на ,,Ферма ГОТ".Пада си по Флетчър.Талантът и е свързан със спорта.Играе Американски футбол.Обича да е с Фермата ГОТ и тормози Чайна.

Актьори[редактиране | редактиране на кода]