Шаблон:Картинка на деня в Общомедия

от Уикипедия, свободната енциклопедия
[редактиране] [почистване] Документация

„Исус Христос със спящите ученици“, скулптурна група от XV век от манастира „Сен Мишел дьо Куша“ при Кодалет, Франция

Този шаблон показва картинката на деня в Общомедия на Начална страница.

Възможни проблеми

Описанието е на чужд език

Ако описанието на картинката е на чужд език, шаблонът {{Картинка на деня в Общомедия/Описания}} не е бил актуализиран със съответните преводи. Отворете шаблона за редактиране и добавете нужните описания на български. Не е нужна намесата на администратори, защото шаблонът може да бъде редактиран от всеки потребител, включително нерегистрирани. Ако не можете да се ориентирате какво е нужно да направите, пишете на Уикипедия:Разговори. Обърнете внимание, че е нормално страницата на шаблона да изглежда празна. За да видите съдържанието му е нужно да го отворите за редактиране.

Описанието не съответства на изображението

Ако има несъответствие между изображението и описанието, проверете дали преводът в шаблон {{Картинка на деня в Общомедия/Описания}} е правилният като отворите шаблона за редактиране (иначе няма да можете да видите съдържанието му). При нужда коригирайте описанията. Не е нужна намесата на администратори, защото шаблонът може да бъде редактиран от всеки потребител, включително нерегистрирани. Ако не можете да се ориентирате какво е нужно да направите, пишете на Уикипедия:Разговори. Обърнете внимание, че е нормално страницата на шаблона да изглежда празна. За да видите съдържанието му е нужно да го отворите за редактиране.

Една и съща картинка стои повече от един ден

Ако картинката не се сменя с нова всеки ден, отворете историята на редакциите на обект d:Q14334596 в Уикиданни и вижте дали е имало промени през последните дни. Обичайно обектът се актуализира всеки ден от бота d:User:PLbot. Ако забележите, че ботът не е правил актуализации в последните дни, опишете проблема на беседата на бота (която е автоматично пренасочена към беседата на автора на бота). Можете също и сами да актуализирате обекта, синхронизирайки го със страницата в Общомедия. Ако не можете да се ориентирате какво е нужно да направите, пишете на Уикипедия:Разговори.

Вижте също