Шаблон:П-копиране1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не сте обърнали внимание, но въведеният от вас текст {{замест:#if:|в страницата [[:{{{1}}}]]}} е бил копиран {{замест:#if:|от [{{{2}}} {{{2}}}]}} в нарушение на политиката на Уикипедия по отношение на авторските права и затова беше изтрит. Моля, ако искате тази информация да присъства в енциклопедията, напишете собствен текст, като е възможно позоваването на споменатия източник или превод от съответната статия от Уикипедия на чужд език. Обърнете внимание на това, че всички приноси към Уикипедия се публикуват при условията на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и други допълнителни условия за ползване. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба
Резултат
{{замест:п-копиране1}}
Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не сте обърнали внимание, но въведеният от вас текст е бил копиран в нарушение на политиката на Уикипедия по отношение на авторските права и затова беше изтрит. Моля, ако искате тази информация да присъства в енциклопедията, напишете собствен текст, като е възможно позоваването на споменатия източник или превод от съответната статия от Уикипедия на чужд език. Обърнете внимание на това, че всички приноси към Уикипедия се публикуват при условията на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и други допълнителни условия за ползване. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!
{{замест:п-копиране1|Статия}}
Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не сте обърнали внимание, но въведеният от вас текст в страницата „Статия“ е бил копиран в нарушение на политиката на Уикипедия по отношение на авторските права и затова беше изтрит. Моля, ако искате тази информация да присъства в енциклопедията, напишете собствен текст, като е възможно позоваването на споменатия източник или превод от съответната статия от Уикипедия на чужд език. Обърнете внимание на това, че всички приноси към Уикипедия се публикуват при условията на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и други допълнителни условия за ползване. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!
{{замест:п-копиране1|Статия|2=http://bg.wikipedia.org}}
Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не сте обърнали внимание, но въведеният от вас текст в страницата „Статия“ е бил копиран от http://bg.wikipedia.org в нарушение на политиката на Уикипедия по отношение на авторските права и затова беше изтрит. Моля, ако искате тази информация да присъства в енциклопедията, напишете собствен текст, като е възможно позоваването на споменатия източник или превод от съответната статия от Уикипедия на чужд език. Обърнете внимание на това, че всички приноси към Уикипедия се публикуват при условията на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и други допълнителни условия за ползване. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!


Внимание[редактиране на кода]

При промени в шаблона, касаещи броя, реда или наименуването на параметрите, задължително трябва да се обнови съдържанието на системното съобщение MediaWiki:Common.js/Edit tools data/П-копиране1, чрез което този шаблон се вика от падащо меню в режим на редактиране. Такава актуализация може да направи само администратор (отправете заявка).