Шаблон:П-копиране2

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Уикипедия не може да приеме материали със запазени авторски права. Въведеният от вас текст {{замест:#if:|в страницата [[:{{{1}}}]]}} е бил копиран {{замест:#if:|от [{{{2}}} {{{2}}}]}} и поради това беше изтрит. Моля, въздържайте се да въвеждате отново текстове и/или други материали, освен ако те не се разпространяват под свободен лиценз, съвместим с лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Благодаря!

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба
Резултат
{{замест:п-копиране2}}
Уикипедия не може да приеме материали със запазени авторски права. Въведеният от вас текст е бил копиран и поради това беше изтрит. Моля, въздържайте се да въвеждате отново текстове и/или други материали, освен ако те не се разпространяват под свободен лиценз, съвместим с лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Благодаря!
{{замест:п-копиране2|Статия}}
Уикипедия не може да приеме материали със запазени авторски права. Въведеният от вас текст в страницата „Статия“ е бил копиран и поради това беше изтрит. Моля, въздържайте се да въвеждате отново текстове и/или други материали, освен ако те не се разпространяват под свободен лиценз, съвместим с лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Благодаря!
{{замест:п-копиране2|Статия|2=http://bg.wikipedia.org}}
Уикипедия не може да приеме материали със запазени авторски права. Въведеният от вас текст в страницата „Статия“ е бил копиран от http://bg.wikipedia.org и поради това беше изтрит. Моля, въздържайте се да въвеждате отново текстове и/или други материали, освен ако те не се разпространяват под свободен лиценз, съвместим с лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Благодаря!