Шаблон:П-тест2/doc

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-тест2}} Моля, въздържайте се да правите повече пробни редакции в статиите на Уикипедия, дори ако целта Ви е била да поправите нещо. Подобни редакции се смятат за вандализъм и бяха премахнати. Ако имате желание да експериментирате отново, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест2|Статия}} Моля, въздържайте се да правите повече пробни редакции в статиите на Уикипедия, както направихте в страницата „Статия“, дори ако целта Ви е била да поправите нещо. Подобни редакции се смятат за вандализъм и бяха премахнати. Ако имате желание да експериментирате отново, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест2|Изтрита статия}} Моля, въздържайте се да правите повече пробни редакции в статиите на Уикипедия, както направихте в страницата „Изтрита статия“, дори ако целта Ви е била да поправите нещо. Подобни редакции се смятат за вандализъм и бяха премахнати. Ако имате желание да експериментирате отново, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест2|Статия|Много здраве.}} Моля, въздържайте се да правите повече пробни редакции в статиите на Уикипедия, както направихте в страницата „Статия“, дори ако целта Ви е била да поправите нещо. Подобни редакции се смятат за вандализъм и бяха премахнати. Ако имате желание да експериментирате отново, моля, използвайте пясъчника. Много здраве.

Вижте също[редактиране на кода]