Потребител:Христо Зарев Игнатов

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Здравейте, приятели!

Вписах се в Уикипедия (м. Март, 2015 г.), за да подпомогна Знанието за доброто, красивото и полезното.

Ще започна с една сбирка животоописанието на поредица от достойни българи, за които България е в дълг, а българският народ - в неведение. Това са неизвестни или малко познати хора - наши съвременници или пък - предци, които с живота, усилията и плодовете на тези усилия, са дали тласък в духовния, културния, общия народен живот и могат да бъдат добър пример за младите, а и не толкова младите българи, които са поели факела на знанието са тръгнали по пътеката на духовното израстване, вземайки върху си отговорност, не само за себе си, не само за собствения си живот, но и за цялото наше, страдащо днешно общество!

Бог с нами!
=========================================================================================================================[редактиране | редактиране на кода]

Приноси[редактиране | редактиране на кода]

Част от страниците са вече съществуващи, но имам възможност и желание да ги обогатя. Такива са: Сотир Костов, Ганчо Ценов

Други са създадени от мен, като: Георги Тодоров Вълчев, Александър Кръстников, Георги Куртев, Айтос (изтрита с обяснението, че личността била "незначителна"), българистът Иван Момчев, историкът Георги Сотиров и др.

Обръщение към други български редактори[редактиране | редактиране на кода]

Моля, бъдете внимателни и честни, при вмешателствата в страниците, които представляват богатство за наследството на нашия народ, а и на Човечеството! Не посягайте върху съдържанието на поставеното, поради прибързани, лични или формални причини. Мислете за цялото внушение и значение на Уики-направлението!

Успех! ;) --Христо Зарев Игнатов (беседа) 17:56, 28 март 2015 (UTC)