Анастасия Решетова

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Анастасия Решетова
модел
Родена
23 януари 1996 г. (28 г.)

Националност Русия
Работиламодел, писател, моден дизайнер
Предприемаческа дейност
Областмода, конкурси за красота
Награди„Мис Русия 2014“ 1-ва подгласничка
Семейство
ПартньорТимати

Уебсайт
Анастасия Решетова в Общомедия

Анастасия Решетова е руски модел.

Биография[редактиране | редактиране на кода]

Анастасия Решетова е родена на 23 януари 1996 г. в Москва. Родителите и се развели, когато била малка. Анастасия и по-малката и сестра били отгледани от баща им, който бил полковник и кандидат по юридически и исторически науки, Григорий Анатолиевич Решетов. Учила е в училище номер 578 в Северния Орехово-Борисовки район. Занимавала се е с актьорско майсторство. Завършила е училище през 2014 година и на 18-годишна възраст е участвла в конкурс за свобода Мис Русия 2014. Заема мястото на първа подгласничка на мис Русия.

По данни от 2016 – 2017 г. Анастасия Решетова учи задочно в Московския институт по икономика, политика и право във факултет по Държавна служба и управление. Също така изучава актьорско майсторство в Московското училище по кино.

Тя е активно използва Instagram и профилът и има повече от 1,5 млн. последователи. Тя редовно публикува снимки от ежедневието си, особено такива, на които показва изящната си фигура. Нейните последователи я сравняват с Ким Кардашиан. Точно този вид социални мрежи, като инстаграм, са основния източник на доходи за млади модели. По нейни думи средната стойност на една публикация в Инстаграм струва 100 хиляди рубли.

През 2016 година основала клиника за красота Anatomia beuty Clinic. През пролетта на 2017 г. Анастасия презентира своята първа книга „Сегодня я проснулась другой“. Основното и съдържание включва режим на здравословно хранене, тренировки, козметики и др. През май 2017 година излиза новата и модна линия „In Hype“.

От 2015 г. има отношение с рапъра Тимати. Снимала се е в негови клипове като Зеро и Ключи от рая

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Решетова, Анастасия Григорьевна“ в Уикипедия на руски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​