Беседа:Андрей Андреев (поет)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
  • Обръщам се към по-опитните редактори с молба, да помогнат малко с подредбата и кода на статията.

Също така, при мен излизат "стар-стил" на кавички и ми е трудно да ги заменям с подходящи! Искам да кача и 1-2 снимки на Андрей Андреев - някои от е-изданията, които съм ползвал за извори го позволяват, при посочване на източика, но съм забравил как ставаха качваният, а не искам, да ми трият снимките след месец-два! :) - Хубав ден! - --АнтониВал (беседа) 14:58, 9 януари 2017 (UTC)[отговор]

Първо браво, че разбирате от приказка и написахте добра статия. Кавичките са шестия бутон в горния ред на менюто в режим редактиране. Снимките, които ще качвате трябва да са свободни и за комерсиална употреба. Иначе натискате Качване на файл вляво и следвате инструкциите. --Мико (беседа) 15:32, 9 януари 2017 (UTC)[отговор]
Благодаря на Шаблон:Пинг:Спасимир за редакцията. Остава ми въпросът, защо сте премахнали семейното положение на Андреев? - Споменато е в няколко от приведените източниги, заедно с името на дъщеря му. Ако трябва ще добавя и за сина, не че е съществено това. Благодаря и за съветите на Шаблон:Пинг:Мико!

За качването на снимки - теоретично зная, за авторските права, но практически се притеснявам, зашото са възниквали вече спорове около тяхното прилагане. Така, че ако се смили някой по-опитен, надявам се, да постави и снимка - собствена нямам. Статията ми отне почти цял ден, но поне има изобилие от е-източици! - Трудно и е при липса на такова! :)

  Здравейте! Искам лично да Ви благодаря за редакциите в Уикипедия. Енциклопедията има нужда точно от хора като Вас! Надявам се, че ще продължите и в бъдеще да обогатявате по такъв чудесен начин свободното и общодостъпно познание на родния ни език. Още веднъж най-сърдечни благодарности – и не забравяйте също, че винаги можете да се регистрирате.

АнтониВал (беседа) 16:49, 9 януари 2017 (UTC) Лека вечер! --АнтониВал (беседа) 16:49, 9 януари 2017 (UTC)[отговор]