Беседа:Верен

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Благодаря за форматирането. Аз съм още новобранец. Текстът е мой и се опира на моите знания от летните ваканции при дядо и баба. Километражите са от Пътна карта на България. Има издадена книга за село Верен, която е доста политизирана (издадена преди проемените в България). Тъйкато сега съм в Германия и я нямам под ръка, немога да цитирам автор и заглавие и т.н. Поздрави Мариян


-"збората" /както казваме ние / сборът на село ВЕРЕН е - парвата седмица от месец Септември село ВЕРЕН , няма да сбъркате - едно райско кът4е далеч от градовете и от скучното ежедневие :) А така също и "Чилик бар"-Ааааа , за "ЧИЛИК БАР" ли питате - ми ще ви кажа , защо да не ви кажа - имаме си там всичко и ушички , трътки и дзурлички има другарки и другари-Ааааа за "ЧИЛИК БАР" ли питате - ми ще ви кажа , защо да не ви кажа - ловни мохабети, рибни купони , тържества ,кръщенета , сватби-Aaaaa "ЧИЛИК БАР" ли питате - ми това е посетете го и ще разберете сами. Ще бъдете посрещнати както подобава и според обичаите за този район . Само да добавя - за лов и риболов , справки "ЧИЛИК БАР"И още нещо - опитайте безалкохолната напитка САЙДЕР:)фантастична е-е нали сме във " Фантастик "

Този текст според мен не отговаря на идеята тук, за това си позволявам да го изтрия. Мариян

Съвсем правилно си го премахнал, даже не е имало нужда да го слаташ и тук, пази си се в историята на статията, в случай на нужда да се реферира към него. В статиите за селата принципно могат да се срещнат големи небивалици, не бива да им се шашка човек. :-)
Между другото, подписването след съобщенията в беседите става чрез две тирета и четири вълнички (--~~~~), които при съхранение на редакцията сървърът превръща в препратка към потребителската ти страница и датата + часа на редакцията. Важи само за текущите редакции, не и със "задна дата". Можеш да използваш и бутончето с подписче -- предпоследното на първата лента с бутони, когато отвориш страницата в режим редактиране.
Поздрави, Спири / беседка 20:51, 16 декември 2007 (UTC)[отговор]
Така си е, няма нужда да посиняваш беседата и да хабиш ресурсите на Уикипедия, такива си заминават по десетки на ден (не преувеличавам!). Директно ги триеш! Пробвай, както Спири ти каза, номера с подписа - --~~~~. --PetaRZ 20:54, 16 декември 2007 (UTC)[отговор]

Благодаря --Мариян 08:34, 17 декември 2007 (UTC)[отговор]