Беседа:Галета

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Откъде накъде ще давате как е на английски (breadcrumb) при положение че няма нищо общо с произхода на думата. Това да не ни е втория официален език?! Със същото основание можем да сложим и превода на кой да е друг език. При все че отстрани си има връзки към другоезичните статии. Айде стига сте тровили и без това болния ни език!--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.130.135.225 (беседа • приноси) .

Общо взето, прав е анонимният потребител...--Rest 10:07, 2 юли 2008 (UTC)
Здравейте! По преценка на редактора е сложено и изписването на думата на английски език. В този случай е неправилно, защото както споменахте произхода ѝ не идва от английски. Уикипедия се редактира от различни хора и всеки от тях може лесно да допусне грешка, но за щастие също толкова лесно тя може да бъде поправена. Поздрави --Animus 10:08, 2 юли 2008 (UTC)

Information.svg Благодаря за Вашето предложение! Ако смятате, че дадена статия трябва да бъде написана или подобрена, моля чувствайте се свободни да направите тези подобрения. Уикипедия е уики, така че всеки може да редактира почти всяка статия просто като щракне бутона редактиране отгоре. Дори не е нужно да сте влезли (въпреки, че има много причини да го направите). Уикипедианската общност Ви окуражава да бъдете смели, когато редактирате статии. Не се притеснявайте, ако от време на време допускате неволни грешки — вероятно те ще бъдат открити и оправени бързо. Ако не сте сигурни как се редактира, вижте тук или потренирайте в пясъчника. --Поздрави, Петър Петров 10:17, 2 юли 2008 (UTC)