Беседа:Емилия Масларова

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Местя тенденциозен текст без източници. И изобщо целостна преработка си требва на статията:

Бисерите на Емилия Масларова[редактиране на кода]

Министър – Мария Антоанета “Много сте активни, нали бяхте гладни?” към протестиращи пенсионери през март 2009 г.

Министър на решетките “Домове за деца винаги ще има, такива с решетки на прозорците” през февруари 2008 г. пред журналисти.

Министър на абортите През есента на 2008 г. Масларова пожела да лиши от родителски помощи всяка бременна жена, която откаже да се тества за увреждания на плода. Целта: да намали броят на деца с увреждания в България.

Министър, който внимава “Половината инвалиди са фалшиви” пред журналисти по повод облекченията за внос на кола от хора с увреждания.

Министър, който обича работата си На въпроса на журналисти как гледа на идеята министерството ѝ да се раздели на две – на труда и на социалната политика, Масларова отговори “Ако там е заровено кучето, заповядайте. Нямам нищо против. С удоволствие бих предоставила на най-желаещите да се занимават с проблемите на социалното подпомагане.”

Министър на филмовото дело “Могилино е игрален филм.” “Ако искам да, извинете за израза, да злепоставя някоя държава, мога да направя много по-страшен филм. И то много.”

Министър на клетите създания През март 2009 г. в писмо до Нова телевизия Масларова сведе човек с увреждане до маловажен и неспособен обект, наричайки го “клето създание”.

Министър, който вече знае “Част от работодателите преекспонират въпроса с очакваната безработица. Преди дни имах среща с бизнесмени от сферата на услугите. Казват ми – непрекъснато търсим персонал, но хората не искат да работят. Мързи ги.”

Министър на вдигнатите рамене “Вие трябва да разберете, че тези деца толкова си могат” към журналисти след като филмът на ББС показа обезводнените и недохранени питомци на Могилино през есента на 2007 г.

Министър на реториката “Ох, много, много има за свършване. Казах ви, тази една година мина като миг. А какво можеш да свършиш за един миг?” пред журналисти в края на 2006 г.

Доведеният син на Масларова Иво Масларов е сочен за връзки с известния подземен бос Таки.