Беседа:Енергия

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Статията Енергия е част от един или повече проекти:
Оценка Важност Проект
Статия от клас B Клас B Статия от клас C Средна 1000 статии: подобряване на 1000 основни статии с универсална значимост.

Неверни твърдения[редактиране на кода]

След като прочетох написаното за енергията, аз със съжаление констатирах,че нейният автор не разбира нищо от физика и поради това е написалстари и невчрни утвърждения. Но аз не желя да коментирам некомпетентността на тези, чиито неграмотно написани статии вие приемате.

Бих желал да обсъдя твърденията за бяла и тъмна материи и енергии. Да има много петна в познанията на някои велики псевдо учени, който не зная нито какво е това материя, нито пък какво е това енергия. Без да разбират причините за гравитационното взаимодействие и кое го определя, много псевдо учени предполагат същността на проблема да се състои в количеството материя и нейния вид, без да отчитат че допълнителното гравитационно въздействие може да е резултат от нелинейни ефекти.

Действително, за да се разбере причината за създаване на неравномерно разпределение на материята в пространството, би могло да се предположи, че нелинейните взаимодействия могат да бъдат причина за създаването на нееднородно разпредекление на материята с пространството. По този начин ролята на тъмната материя може да се представи като роля на нелинейни членове в гравитационното взаимодействие на на изкривяването на решетката на вакуума от собствените електроманитни полета на елементарните частици.

--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 195.96.235.201 (беседа • приноси) 19:05, 26 юли 2005 (UTC).[отговор]

Топлинна енергия[редактиране на кода]

Преместено от статията. ЛъчезарБ/П 13:36, 22 август 2011 (UTC)[отговор]

Колеги, Топлинна енергия, като понятие във физиката не се използва от няколко века ! --Предният неподписан коментар е направен от Iroupsky (беседа • приноси) 13:27, 22 август 2011 (UTC).[отговор]