Беседа:Йоанна Българска

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Беседа:Йоанна Савойска)

Хмм. Струва ми се че не трябва да е в Монарси на България. От етимологията на монарх личи, че не може да има двама едновременно усмивка. --Спас Колев 15:49, 28 мар 2005 (UTC)

Съгласен съм. Според мен трябва да направим категория, която да е подобна на en:Category:Nobility. Нещо като Категория:Кралски особи на България. --Webkid 08:23, 29 мар 2005 (UTC)
Хе-хе. И кралски особи не са, царят е по-високо от крал. Двама-трима могат да си стоят насипно в Българи, според мен. --Спас Колев 12:24, 29 мар 2005 (UTC)
Тя не е българка, а е българска (на България) царица. Дали ако някой търси инфо за нея, ще ходи да търси Категория:Италианци? :) --Webkid 18:22, 29 мар 2005 (UTC)

Оспорван референдум[редактиране на кода]

Знам, че на царското семейство, царедворците, някои царски офицери и на други царисти решението на референдума не им отърва и не го приемат. Наясно съм, че наложената соц-комунистическа схема не е била най-толерантната. Но честно, аз самия не знам какво е ставало тогава, но без източници не мога да приема какво точно му е оспорваното извън контекста на студената война. Т.е. за моя промит от социализма мозък това е само референдум. В английската версия няма грам текст за референдума (само в статията за Симеончо има "rigged", което ще махна, защото според Уебстър означава оборудван с платна). -- Златко 15:09, 22 ноември 2005 (UTC)[отговор]

Поради липса на доказателства махам думата оспорван. Някой може да има съмнение, но ни трябват факти кой и кога ги е изразявал. -- Златко ± (беседа) 15:40, 27 декември 2005 (UTC)[отговор]