Беседа:Калина Сакскобургготска

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Доколко е коректно според вас да титулуваме Калина като княгиня?--Darsie 12:57, 22 март 2007 (UTC)

Амии, ако се съди по предишните прояви на Потребител:Boyar по сходни въпроси, ако я преместя на "Калина Сакскобургготска", той ще я върне обратно. :-) --Daggerstab 13:03, 22 март 2007 (UTC)
Това не може да бъде критерий обаче :-) Местя. --Спири / беседка 13:12, 22 март 2007 (UTC)
Дарси! :-) Бърза си... --Спири / беседка 13:14, 22 март 2007 (UTC)
А, аз го преместх преди теб. Нищо. Моят довод беше, че все пак тя си има име и Калина (княгиня) не е много удачно за заглавие на статия. Въпросът ми обаче беше по принцип дали е редно така да е вписана в текстовете на статиите?--Darsie 13:16, 22 март 2007 (UTC)
Здравейте всички, видях какво направихте. Не се тревожете няма да връщам нищо обратно. Нямам време да споря, имам с по важни неща да се занимавам. Нямам толкова свободно време като вас да съм пред компютъра. Неискате тя да е Княгиня Калина, но тя не е Сакскобурготска вече. Нали се ожени. Това беше голян спор с името на Царица Йоанна. Аз исках да е Гиованна защото така е родена ама вие не, вече не е Гиованна а Йоанна. По това ваше тълкуване Калина ваче не е Сакскобурготска. Същото е и за Княгиня Надежда. Та аз вe оставям да правите това което си знаете, нали тук на всеки е разрешено да прави промни. Дори хора без никакво познания по история. Чао. --Предният неподписан коментар е направен от Boyar (беседа • приноси) .