Беседа:Кристиан Лоренц

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

В продължение на няколко дена се постарах да напиша статия за Флаке.За забележки - Потребител беседа:Nplus --nplus 16:31, 5 декември 2005 (UTC)

А не се ли произнася всъщност Флейк, а не Флаке? --Tzeck 23:43, 5 декември 2005 (UTC)[отговор]
Не, тъй като става въпрос за Немски език.
Ясно е, че става въпрос за немски език, но това е псевдоним, който си изглежда доста английски, не съм чувал как го произнасят, но в никакъв случй не занчи, че трябва да е Флаке, след като човекът е германец. ухилване Както и "Doom" не се произнася "доом" в името на Кристоф Шнайдер. Иначе не споря, а питам защото не знам точно, но си мисля, че ще е Флейк все пак. --Tzeck 15:08, 6 декември 2005 (UTC)[отговор]
Ами дори на концерти, сбирки и т.н. го представят - "Доктор Лоренц - Флакъ", което на Български сперед мен (а и не само), трябва да се произнася като "Флаке".
Ок, щом така го произнасят по концерти значи е така, пак казвам, че не споря, а просто предполагах, че е Флейк, но явно съм бил в грешка. Гледал съм "Live in Berlin", но не си спомням да съм чул името му, а други концерти не се сещам да съм гледал (което е срамота по принцип ухилване). --Tzeck 16:58, 6 декември 2005 (UTC)[отговор]
Самата група не общува с феновете, освен на Fan Area (това е специално място в Берлин, където се изнасят концерти пред членове на фенклуба).Затова не си чул нищо на LAB (предполагам си гледал LAB '98, нали?)