Беседа:Металика

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Неутралност[редактиране на кода]

Виждам, че доста хора са работили по статията и резултатът не е лош, но все още на много места се изказва лично мнение. Например това "песни като „Until It Sleeps“ си остават едни от най-добрите рок изълнения" няма място в Уикипедия. Или пък това "един от най-големите шедьоври на рок музиката като цяло". Ясно е, че статията е писана предимно от фенове на групата, но тук няма място за лични мнения и оценки.--Zmei gorqnin 11:02, 4 юни 2006 (UTC)

Този въпрос няма нужда от обсъждане - ясно е, че е така. Така че щракваш горе на "редактирам" и оправяш ако искаш. --V111P (беседа) 11:28, 4 юни 2006 (UTC)
Статията е почти изцяло моя работа и абсолютно си признавам, че не е особено неутрална, понеже ми беше първа статия за Уикипедия и още не се бях ориентирал добре в нужния стил на писане. Всеки, който има идеи за подобряването на неутралността естествено да се чувства свободен да редактира , че аз сега нямам толкова време да се занимавам с нея. --Tzeck 16:25, 4 юни 2006 (UTC)

Преместете я като Металика. --Ванка5 06:34, 11 август 2006 (UTC) Преместете я като Металика. (--Прон 06:47, 11 август 2006 (UTC))

Приятели, бъдете по-коректни! Аз също харесвам Металика, но все пак това е енциклопедия. Нека оставим да ги оценяват критиците след години, а не сега. Това са си чисти емоции. Иначе не одобрявам чуждици, като "мейнстрийм". Това е далеч от българския език и иска редакция. Поздрави --Zekin 20:04, 24 юли 2008 (UTC)

Имам чувството, че чета рекламен афиш за Металика. Авторът на статията доста е понаблегнал на личните си емоции.--Станислав Николаев Flag of Bulgaria.svg 09:51, 3 август 2008 (UTC)
  • Така! Аз вече започнах да редактрам. Направих въведението да е без пристрастия и емоции, сега остава другата част. Идеята е не да описваме цялата история на групата подробно, а да представим основните моменти, които са главни фактори за техния успех. Ако има фенове, да дават идеи и да редактират! :D ~