Беседа:Пандемия от коронавирус (2019 – 2020)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Щом ще е отделна статия, нека да е „Епидемия от коронавирус 2019-20“, нали това е темата--Ket (беседа) 14:00, 19 февруари 2020 (UTC)

Подкрепям. --ShockD (беседа) 15:29, 25 февруари 2020 (UTC)

Източници и достоверност[редактиране на кода]

  • За подобни случаи е много добре да бъдат обсъждани, като част от проблема (предмета на статията) източниците, техните класификации и тяхната достоверност. --87.126.0.191 08:36, 20 февруари 2020 (UTC)

Poster about sneezing and coughing[редактиране на кода]

Correct sneezing poster in Bulgarian

I organized the translation of this poster to 30+ languages, including Bulgarian. The poster is freely available. Please forward to local chats, social network channels, municipalities, etc.

More information: https://pesho-ivanov.github.io/#Sneeze

For suggestions, questions and corrections, please write on my talk page.

Cheater no1 (talk) 19:33, 2 April 2020 (UTC)

За пандемията[редактиране на кода]

Защо не напишете, че има теория за масонски заговор. Че богатите искат да предизвикат световна икономическа криза чрез тази пандемия. През 2014 г. е имало такъв вирус, но тогава е нямало такива мерки. Пишело го във в-к "24 часа". Какво е казал проф. Монтанари. В един сайт за разследвания - че застоялия начин на живот е вреден. Че италианското здравеопазване отдавна е съсипано ! Опита на Тайван също трябва да посочите. Уикипедия трябва да търсите информация от всички места, не да робувате на "официалната" гледна точка. Нали уж приемате в една статия да има различни гледни точки: за 11 Септември, за македонците... пък сега какво правим?!

А че българския народ е против извънредното положение, че има подписка против него, над 2000 подписа. Че народа няма доверие на правителството, четете ли коментарите. Аз никога не съм гласувал за ГЕРБ. Харманли повечето хора са за БСП. Те се чувстват като наказани, като насадени. Много хора изпълняват извънредните мерки, но вътрешно не ги приемат. Не виждат смисъл в тях. Може би българите от всички народи най-малко виждат смисъл в тези мерки. За да се обяви пандемия в България, трябва да има 2000 заразени на област. А те са около 700 в цялата страна. ГЕРБ искат да останат на власт, и затова забраняват да има много хора на едно място, за да няма протести. Бойко Борисов е много алчен за власт !!! --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 93.183.164.205 (беседа) 23:22, 12 април 2020‎ (проверка)

Уикипедия не е място за развиване на конспиративни теории. --Ted Masters (беседа) 03:31, 13 април 2020 (UTC)

Премахнете обяснението за вируса от началната страница[редактиране на кода]

Защото на другите Уикипедии няма такъв текст. Искате или не - българите не приемат, че има пандемия и че има нужда от мерки. Те вярват на д-р Мангъров ! В цяла Европа има протести против маските и дистанцията. Не уважавате ли мнението на европейските народи? Не виждате ли, че всичко това е едно активно политическо мероприятие? Да не би да твърдите, че в това няма политика?!

Този текст-обяснение от началната страница, трябва да се премахне. Никой няма да пази дистанция, особено българите. Разберете това! Във вашия екип има сигурно хора, които мислят като мене...--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 79.124.10.76 (беседа) 04:18, 15 септември 2020 (проверка)