Беседа:Раймонд Лулий

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

За Рамон Лул не се знае кога точно е починал, нито как точно. Моля махнете това пребиване с камъни -- човекът е починал или от естествена смърт, или по време на пътуване, поне така пише в каталунската уикипедия (а и във френската).

За името -- аз лично предпочитам "Рамон Лул", но може и "Реймонд Лулий", което е побългарена версия на латинизираното му име. "Лули", обаче, е неприемливо. 79.80.41.65 21:27, 1 май 2011 (UTC)

Information.svg Благодаря за Вашето предложение! Ако смятате, че дадена статия трябва да бъде написана или подобрена, моля чувствайте се свободни да направите тези подобрения. Уикипедия е уики, така че всеки може да редактира почти всяка статия просто като щракне бутона редактиране отгоре. Дори не е нужно да сте влезли (въпреки, че има много причини да го направите). Уикипедианската общност Ви окуражава да бъдете смели, когато редактирате статии. Не се притеснявайте, ако от време на време допускате неволни грешки — вероятно те ще бъдат открити и оправени бързо. Ако не сте сигурни как се редактира, вижте тук или потренирайте в пясъчника.