Беседа:Райхщадско споразумение

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

"Това съгласие на Русия означава, че още през 1876 г. е било ясно, че създаването на станалата по-късно известна като Санстефанска България е било предварително отречено като възможно." Какви са тия соросоидни "исторически" заключения? Никъде не пише за коя славянска държава се отнася и за колко голяма!!--Предният неподписан коментар е направен от Илко (приноси • беседа) 06:51, 24 декември 2016‎

Горният коментар е на Потребител_беседа:Илко, но не виждам какво в логичния извод не му харесва и защо го нарича "соросоидно историческо заключение" (каквото и да значи това). Veni Markovski | Вени Марковски (in Cyrillic) (беседа) 13:37, 25 декември 2016 (UTC)
Изглежда, че "соросоидно" идва от Джордж Сорос. :-) Dino Rediferro (беседа) 11:24, 29 декември 2016 (UTC)
Разбра се, но какво "соросоидно" има в това да се признае, че Русия се е договорила далече преди войната, че на Балканите няма да се създава голяма (Санстефанска) славянска държава? Veni Markovski | Вени Марковски (in Cyrillic) (беседа) 11:32, 29 декември 2016 (UTC)
Току-що показа какво е соросоидно. Как разбра, че се отнася за Санстефанска България и че "е било предварително отречено като възможно", като в договора не се споменава за коя славянска държава се отнася и колко голяма да е? Илко (беседа)
В случая е необходимо човек да си върне мисленето с поне 27 години назад - тогава подобно изказване беше достатъчно еретично, за да се стигне до някое "аутодафе". Dino Rediferro (беседа) 13:01, 29 декември 2016 (UTC)