Беседа:Устово

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Кой [...] беше писал, че Устово било село при обазуването на Смолян ? Добре че имам възможността да променя кода и поправя текста.--Предният неподписан коментар е направен от Станимир Н. Николов (приноси • беседа)

Аз съм. И? --Мико (беседа) 18:44, 10 юни 2017 (UTC)[отговор]
И какво "и" ?? Това, което беше писал, че "селата Смолян, Райково и Устово се обединяват в град Смолян" е пълна глупост. към онзи момент "селото Устово" е самостоятелен град, а "селото Смолян" е град Пашмакли. Ако [...], че доста люде ползват [...] за меродавен източник. Станах свидетел, как човек твърдящ, че Устово било град до основаването на Смолян загуби баса, само защото [...] писал разни небивалици. Другата небивалица беше, че "Райково е било търговски център". Не в Райково, а в Устово се е въртяла търговията, та и до ден днешен. Имало е и пазар и занаятчии и от там идва традиционния Устовския панаир. Райковци въобще не са вдявали от алъш-вериш, те са известни с дюлгерите си.
Браво. Радвам се, че сте го оправили. Ако, видите някакви други глупости, смело оправяйте. Но не се доверявайте на интелектуалната си мощ - Пашмакли към 60 година е отдавна Смолян. --Мико (беседа) 19:30, 10 юни 2017 (UTC)[отговор]

Мико, моля [...] ! Престани да [...] и се [...] ако обичаш. До 1960 година Смолян е бил със старо име Пашмаклъ. Освен това не "У̀стово е най-източният квартал", а Горно Влахово. Освен историята [...] ! Жалко, че [...]

Или пък не. --Мико (беседа) 20:45, 10 юни 2017 (UTC)[отговор]
Станимир Н. Николов, имате възможност през следващия един месец на спокойствие да прочетете и научите добре съдържанието на Уикипедия:Никакви лични нападки. Надявам се да използвате това време пълноценно.
— Luchesar • Б/П 08:07, 13 юни 2017 (UTC)[отговор]