Беседа:ФК Аристон

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Спор за наследяването на Локомотив (Русе)[редактиране на кода]

Страницата на фК Аристон е коригирана с реалния текст, съдържащ истинската история на Аристон (Русе). Моля не използвайте на тази страница текстове възпроизведени по публикации в други сайтове --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 195.24.49.26 (беседа • приноси) .

Стига подигравки с Локомотив (Русе). И това ми било "неутралната гледна точка".

Аристон не е бил, не е, и няма да има нищо общо с ФК Локомотив (Русе). --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.83.168.235 (беседа • приноси) .

Information.svg Благодаря за Вашето предложение! Ако смятате, че дадена статия трябва да бъде написана или подобрена, моля чувствайте се свободни да направите тези подобрения. Уикипедия е уики, така че всеки може да редактира почти всяка статия просто като щракне бутона редактиране отгоре. Дори не е нужно да сте влезли (въпреки, че има много причини да го направите). Уикипедианската общност Ви окуражава да бъдете смели, когато редактирате статии. Не се притеснявайте, ако от време на време допускате неволни грешки — вероятно те ще бъдат открити и оправени бързо. Ако не сте сигурни как се редактира, вижте тук или потренирайте в пясъчника. --Поздрави, Петър Петров 10:56, 12 май 2008 (UTC)

Ан не виждам какви спорове има - има си ФК Локомотив (Русе), за който има отделна страница в Уики. Има си Аристон, който е основан 2004 г. и това е безспорно. Спорното е, че някои от шефовете на Аристон им се иска да имат поне малко от историята и успехите на Локомотив. А това няма как да стане. За това моля администраторите на Уикипедиа, да вземат предвид историческите факти и правдиво, честно и безпристрастно да отбележат истината за Аристон - основан 2004 и не" е възстановявал структури на ФК Локомотив Русе" - понеже е чисто нов отбор, който няма нищо общо с Локо Русе. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.83.169.209 (беседа • приноси) .

Май и беседата трябва да се заключи, азсъщо съм на мнението да се разграничат Локо и Аристон --Vencin 06:34, 27 май 2008 (UTC)

Беседи не се защитават. Тук не се очаква да се проведе гласуване кое как е, а да се посочат източници за спорните твърдения. Тоест да се укаже кой и къде твърди, че Аристон (Русе) е наследник на Локомотив (Русе). Или ако някъде изрично е отречено, например на пресконференция. При липса на такива източници, спорните твърдения се изтриват. И да обърна внимание, че защитата е временна и само от нерегистрирани потребители поради редакторска война на такива. --Поздрави, Петър Петров 07:43, 27 май 2008 (UTC)

http://sportal.bg/news.php?id=107912&com_page=1 http://www.sport1.bg/sport1/node/95278 Тезата е оспорена! - Айде Господин Петров --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.83.168.7 (беседа • приноси) .

Значи така и пишем: има спор. Написах го в статията. Някой да има възражения? --Поздрави, Петър Петров 11:27, 6 юни 2008 (UTC)
oт страна на Локомотив (Русе) всичко е наред. Няма повече възражения. --```` --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.83.168.76 (беседа • приноси) .