Беседа:ФК „Ливърпул“

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Беседа:ФК Ливърпул)

В en: са посочени други цветове на отбора, когато играе като гост. Къде е грешката? --Борислав 21:17, 2 сеп 2004 (UTC)

В българската статия. От новия сезон започнаха с друг екип, през 2003/04 бяха с онзи, който е сега на страницата. [1] --Webkid 22:56, 2 сеп 2004 (UTC)

Кой ще ми обясни (напр. Потребител:5ko) като на един малко разбиращ от футбол (справка историята на страницата) защо един четвъртфинален мач беше определен като толкова голям успех, че трябва да остане редом до другите успехи? След като съм направил промяната на страницата на любимия си отбор, значи имам някаква причина да го направя. --Webkid 18:51, 6 апр 2005 (UTC)

Гледам твоята промяна и някак не мога да осмисля за какво говориш. --Борислав 04:46, 7 апр 2005 (UTC)
И аз помислих, че Потребител:Webkid се е объркал, затуй върнах редакцията на Спас, после и изтритата звездичка. Нищо лично :-). --5ko | Беседа 07:31, 7 апр 2005 (UTC)
Петко, извинявай за нападката. Помислих, че съм направил правилно възвръщане, а то се оказа, че нищо не съм направил. По същество: мачът на Ливърпул срещу Ювентус (2:1) НЕ е успех. А и като се погледне секцията става ясно, че говорим за отличия (honors), а не за обикновени успехи. Изтривам текста за мача. P.S. не желая да се логвам от е-зала. --Webkid 11:38, 7 април 2005 (UTC).[отговор]

Имена на футболистите[редактиране на кода]

Здравейте, мисля че някои имена на футболисите трябва да бъдат коригирани. Например Сами Хююпия и Юн Арне Риисе трябва да станат - Сами Хупия и Джон Арне Рийзе - според мен е по-правилно - Димитър Дулички