Беседа:Rok ``n``fass

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Бележка от групата:Моля не трийте страницата на нашата група.Това е едно от много малкото места където някой ни споменава. Вярно, 5-ти клас сме,но и за вас ще има полза.Благодаря ви! --Коментар на анонимен потребител с адрес 78.90.11.157 (Беседа • приноси).

Здравейте! Поздравявам ви за групата и ви пожелавам много, много успехи, дано всички по света един ден чуят за вас! Страница на вашата група, разбира се, е съвсем нормално да има. Даже няколко: една официална и (поне) една фен-страница. И дано това не ви повлияе на оценките в училище, разбира се.
Сега ще се опитам да обясня защо не е приемливо да създадете тези страници в Уикипедия:
За щастие в Интернет вече има къде да си направите такава страница, например блог някъде. Само обърнете внимание на понятието авторски права: обикновено като качвате някъде (в уебсайт) нещо (снимка, лого, музика), условията са че споделяте (или напълно се отказвате от) авторските си права — нещо, което вероятно няма да искате да правите. Затова четете внимателно условията на „безплатните“ сайтове и съобразявайте какво точно качвате. В Уикипедия например всичко се публикува под Лиценза за свободна документация на ГНУ.
Успех с групата и не се отказвайте да правите уеб-страница — просто тук не е мястото :-) --Поздрави, Петър Петров 10:32, 11 февруари 2008 (UTC)[отговор]