Беседа:X Factor

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Заглавие[редактиране на кода]

Мисля, че factor трябва да бъде с главна буква. Във всички уикипедии е стилизирано. Между мен и един анонимен потребител обаче възникна конфликт: копирах съдържанието на страницата X factor и го поставих на мястото на пренасочващата (X Factor). След това поставих шаблон за бързо изтриване на вече ненужната и празна X factor. Преместих по този начин, тъй като няма как да се премести другояче (знаете, дава грешка). Той от своя страна смята, че „не трябва да се мести по този начин“.

Някой би ли бил така добър да ме просветли по какъв друг начин освен да преместя съдържанието на страницата или да лепвам „спорно заглавие“? Yavor18 (беседа) 09:07, 7 юли 2013 (UTC)

Не бях се сетил, че така се губи историята на редакциите – прав се оказа човекът, но нямаше как иначе да преместя. Сега пуснах молба към администраторите. --Yavor18 (беседа) 13:47, 19 юли 2013 (UTC)

Извинявъм се, колега, моя е грешката за това, по невнимание преместих като "X factor" след кратка редакторска война с потребител, кирилизиращ на кило. Подкрепям да се върне като "X Factor".--The TV Boy (беседа - приноси) 13:50, 19 юли 2013 (UTC)
И потребител, който продължава да настоява за преместване под Екс Фактор. :-) --Rebelheartous (беседа) 18:56, 21 юли 2013 (UTC)
Ми е това е магията на У, мнго хора с много гледни точки. Ухилен съм --The TV Boy (беседа - приноси) 13:57, 25 юли 2013 (UTC)

Продуценти[редактиране на кода]

Абе, наистина ли продуценти са „Globul films“? Не са ли „Global“? --Yavor18 (беседа) 11:09, 12 септември 2013 (UTC)