Възраждане (кеч отбор)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Вижте пояснителната страница за други значения на Възраждане.

Възраждане
Отбор
ЧленовеДаш Уайлдър[1]
Скот Доусън[2]
ИменаСкот Доусън и Даш Уайлдър
Механиците
Даш и Доусън
Възраждане
ВисочинаДаш: 1,78 м
Доусън: 1,78 м
Дебют17 юли 2014
Комбинирано
тегло
202 кг
Активност2014 –
КомпанииNXT

Възраждането, преди това Даш и Доусън, е кеч отбор в WWE в тяхната развиваща се територия NXT, включващ Даш Уайлдър и Скот Доусън, които са двукратни Отборни шампиони на NXT.

История[редактиране | редактиране на кода]

През 2014, след като се завърна от нараняване, Скот Доусън сформира отбор с дебютиращия Даш Уайлдър, като се бият само на живи събития под името Механиците. Дуото дебютира на 17 юли в епизод на NXT, губейки от отбора на Бул Демпси и Моджо Роули. Дуото направи само още една поява през 2014, губейки от Ензо Аморе и Колин Касиди на 23 ноември на NXT, но продължаваха да се бият само на живи събития.

Дуото отново се появиха и направиха първата си телевизионна победа на 29 юли 2015 на NXT, побеждавайки Ензо Аморе и Колин Касиди. Дуото беше включено в отборен мач с 8 души, записан преди шоуто Завземане: Бруклин. На Завземане: Респект, Механиците бяха победени в полуфиналите на Дъсти Роудс Отборна класика от евентуалните победители Фин Бáлър и Самоа Джо. На 21 октомври на NXT, Името на Механиците беше променено на Даш и Доусън. На 28 октомври в епизод на NXT, Даш и Доусън атакуваха Ензо и Кас преди техния мач, напълно пребивайки Ензо, докато обработиха коляното на Кас, оставяйки го безпомощен за участие.[3] Заради по-ранна победа над Отборните шампиони на NXT Водевиланс, Даш и Доусън получиха мач за титлите на 11 ноември в епизод на NXT, спечелиха мача и станаха Отборни шампиони на NXT.[4] Успешно защитиха техните титли срещу Ензо и Кас на Завземане: Лондон.

В началото на февруари 2016, Даш и Доусън започват да се бият под отборното име Възраждане.[5]

На 23 февруари 2016 г. Възраждане атакуват Ензо Аморе извън Представителния център на WWE.[6] Отборът направи своя дебют в главния състав на Препятствие на пътя и успешно защити Отборните титли срещу Аморе и Касиди. На 1 април на Завземане: Далас, Възраждането загубиха Отборните титли на NXT от Американската Алфа (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан).[7]

В кеча[редактиране | редактиране на кода]

  • Отборни финални ходове
    • Цифрата 4 (Доусън) последвана от diving stomp на коляното на опонента (Уайлдър)
    • Shatter Machine (Flapjack (Доусън) / Double knee facebreaker (Уайлдър) комбинация)
  • Отборни ключови ходове
    • Доусън вдига с Belly to back Даш в крак-брадва
    • Drop toe-hold (Уайлдър) в running elbow drop (Доусън)
  • Входни песни
    • Southern Proud на CFO$[8] (13 май 2015 – )

Шампионски титли и отличия[редактиране | редактиране на кода]

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  1. Dash Wilder Profile // WWE. Посетен на 29 май 2014.
  2. Scott Dawson Profile // WWE. Посетен на 14 август 2013.
  3. www.wwe.com
  4. www.wwe.com
  5. www.wwe.com
  6. Security camera footage: The Revival attack Enzo Amore: Feb. 23, 2016 // YouTube, 23 февруари 2016. Посетен на 23 февруари 2016.
  7. Caldwell, James. 4/1 NXT Takeover: Dallas Results – CALDWELL’S Complete Live Report // Pro Wrestling Torch. Посетен на 1 април 2016.
  8. WWE: Southern Proud (Dawson & Dash) – Single