Джон Лойд Тейлър

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Джон Лойд Тейлър
американски китарист
Роден
23 март 1982 г. (42 г.)

Учил вМузикален колеж Бъркли
Музикална кариера
Инструментикитара
ЛейбълХоливуд Рекърдс
Семейство

Уебсайтwww.myspace.com/thedragonslayer

Джон Лойд Тейлър – Джей Ти (на английски: John Lloyd Taylor) е американски музикант роден на 23 март 1982. Той е главния китарист и музикален мениджър на групата Jonas Brothers. Освен това участва в група, по-рано позната като Bulldozer и сега преименувана на Ocean Grove заедно с останалите допълнителни музиканти на Jonas Brothers, Грег Гарбовски, Раян Лайстман и Джак Лоулес.

Музикална кариера[редактиране | редактиране на кода]

Джон Тейлър е водещия китарист на Jonas Brothers и освен това помага в продукцията на музиката им. Името е спомената в известната песен на групата, Lovebug.

Джон е свирил за групата в съвместни участия с Стиви Уондър, Брад Пейсли, Стивън Чапман, Майкъл Смит, Ейми Грант, Винс Джил, Деми Ловато, Джордин Спаркс, Джеси Маккартни, Майли Сайръс и други.

Телевизия и кино[редактиране | редактиране на кода]

Джон свири заедно с Jonas Brothers на всичките им телевизионни изяви. Участва с тях в предавания и церемонии по раздаване на награди като наградите Грами, Saturday Night Live, American Music Awards, MTV Video Music Awards и други подобни популярни шоута.

Тейлър участва в няколко епизода на Джонас Брадърс: Изживей мечтата, както и в пети епизод на Джонас. Появява се в Хана Монтана и Майли Сайръс: Най-добрият от двата свята и в Джонас Брадърс: 3D концертът.

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата John Lloyd Taylor в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​