Дыши

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Дыши
Сингъл на Серебро
от албума ОпиумRoz
Издаден5 септември 2007 г.
Форматдигитално сваляне
Записан2007 г.
СтилЕмбиънт, електронна
Времетраене4:30
Музикален издателMonolit Records
АвторМаксим Фадеев
Даниил Бабичев
ПродуцентМаксим Фадеев
Хронология на синглите на Серебро
Song Number 1“ (2007) „Дыши“ (2007) Опиум“ (2008)

Дыши е втори сингъл на руската поп-група Серебро. Често е наричана „Song #2“.

Песни[редактиране | редактиране на кода]

EP Сингъл (Промо издание от 2007 г.)

  1. „Дыши“
  2. „Song #2“
  3. „Song #1“
  4. „Dancing #1“
  5. „Whats Your Problem?“ (на живо)

Видео[редактиране | редактиране на кода]

Видео клипът започва под вода, а Серебро се разхожда по морското дъно в големи реещи се рокли. Момичетата вървят във воден град, като се показват подводни сцени. За половин минута, може да се види град на дъното на океана. Заобикалят ги и плуват около тях малки риби по танцо-подобен начин, като движението се забавя и ускорява. Голям кит преминава през морското дъно и момичетата продължават да вървят напред.

Те вече са на сушата и ходят през каньон, където се появяват няколко балона с горещ въздух. Също и през безплодна местност с водни кули в далечината.

Сцената се променя отново, като вече са в град, където вали силен дъжд. Видеото завършва с момичетата, излизащи от черна кола в уличка. Показана е всяка една индивидуално, докато екрана става черен.

Позиции в класациите[редактиране | редактиране на кода]

Класация (2007) Най-добра
позиция
Русия (TopHit) 2

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Dyshi в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​