Интеруайн

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Интеруайн Чайна е търговско изложение в Китай, организирано от „Кантон Юнивърсъл Феър Груп“.

Основано е през 2005 г., когато митото при внос на вино намалява от 40% на 14%.[1] [2] [3] Това е витрина за производство на вино и спиртни напитки, търговия и свързани с тях продукти и услуги от чужбина, отговаряща на нуждата от професионалисти в тази област за търговски панаир със силна международна привлекателност и строга формула за всеки бизнес. В контекста на бързо нарастващия апетит на Китай за консумация на вино, това е най-голямото международно изложение за вино в Китай и единственият панаир на вино и спиртни напитки, одобрен за участие в Международния конгресен и изложбен център в Гуанджоу в Паджоу.[4] Той е посветен изцяло на индустрията за вино и спиртни напитки и събира цялата общност на страната вносители, дистрибутори, търговци на едро и дребно в страната, заедно с големи потребители като хотели, авиокомпании и ресторанти.

Интеруайн приема най-големите китайски вносители на вина в континенталната част на Китай. Над 60% от внесеното вино се намира в района на Гуандун и все още се нарежда на най-динамичното място за винарски бизнес с огромно количество вносители и дистрибутори.

Интеруайн също така организира професионални дегустации на вино и форуми по време и преди изложението. Използва покана към различни експерти по виното да се присъединят към срещите за дегустация на вино. Интеруайн също така организира бизнес промоции, промоционални събития и Roadshows в 40 различни китайски града (46 града, започвайки от 2018 г.). От 2008 г. „Интеруайн“ организира и привлича китайски вносители да посещават винарни в чужбина. Франция, Испания, Италия, Южна Африка, Чили, Аржентина, Израел, Румъния, Молдова, България... тези страни непрекъснато се посещават от вносители благодарение на Интеруайн.

„Интеруайн Чайна“ популяризира над 50 000 различни вина. [5]

Есенната сесия се провежда на 12 – 14 ноември в панаира за внос и износ на Китай Pazhou Complex в Гуанджоу, Китай.

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  1. архивно копие // First Food Network. Архивиран от оригинала на 2013-10-19. Посетен на October 19, 2013. (Грешка в записа: Неразпознат езиков код chinese)
  2. 打造中国进口葡萄酒第一展会 力造中国进口酒行业航空母舰! – 酒之园,酒行业门户网站 // Wanzui.com. Архивиран от оригинала на 2013-10-20. Посетен на 2013-10-19.
  3. 热烈庆贺"广州国际名酒展览会"正式升级为国家级专业国际酒展 // Посетен на September 23, 2013.
  4. 食品展会 // website. Архивиран от оригинала на 2018-10-07. Посетен на September 23, 2013.
  5. 中国酒业新闻网. 超5万种各国葡萄酒将亮相广州国际名酒展 // webnews. Посетен на September 23, 2013.

Външни връзки[редактиране | редактиране на кода]

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Interwine в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​