Камериерките

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Камериерките
La Brujas
ЖанрТеленовела
АктьориКаролина Ареги
Освалдо Лапорт
Силвия Сантелисес
Хорхе Сапалета
Мария Елена Сует
Ингрид Круз
Антонея Риос
Елвира Лопес
Лорена Капетио
Страна Чили
Езикиспански
Епизоди135
Продукция
Времетраене60 мин.
ТВ каналКанал Тресе
Страница в IMDb

Камериерките (на испански La Brujas) е чилийски телевизионен сериал, създадена от Néstor и Daniella Castagno, който се излъчва по чилийският Канал 13 от 7 март до 23 август 2005 г.

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

Беатрис е ревнива жена, която много обича своя съпруг Висенте. Той е красив управител на фирма Angeles, специализирана в обучението на камериерки. В агенцията се обучават жени, камериерки, които се грижат за домашния живот.

Между една презентация на пет видни професионалистки, Висенте кани избраничките да прекарат една нощ в луксозен хотел Santiago de Chile. На сутринта Висенте е открит мъртъв, а смъртта е предизвикана от инфаркт. Изглежда, че е правил секс, което е било противопоказно. Беатрис, разкрива ситуацията, поема управлението на Angeles и така среща Данте – съперник, който разследва и разкрива с коя е бил Висенте в нощта на неговата смърт.

Заподозрените са: Касандра, амбициозна жена, готова на всичко за да достигне до най-добра позиция в службата; Гретел, обичаща реда жена с немско родословие; Мариана, брюнетка, кокетка; балерината Кандела и мечтателната и невинна Ноелия.

Данте ще трябва да живее в света на тези професионалистки. Конфликтната връзка ще е между него и неговата шефка, въпреки това, скоро ще еволюира едно взаимно привличане. Несъмнено, никой няма да подозира, че Данте е изгубеният син на Висенте Солер.

Край на разкриващата сюжета част.

Източници[редактиране | редактиране на кода]

TV Novellas Архив на оригинала от 2009-10-01 в Wayback Machine.