Категория:Индустрии в сферата на услугите

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Тази страница е категория.
За да попадне някоя страница в тази категория, отворете статията и щракнете на „редактиране“ или я създайте, ако все още не съществува, и в края на текста добавете [[Категория:Индустрии в сферата на услугите]]. Не създавайте категория само за 1 страница!

Стандартни шаблони за статиите в тази категория:


Дърво на категорията • Общомедия Индустрии в сферата на услугите в Общомедия

Индустрии в сферата на услугите (формално наричани третичен сектор на индустрията от икономистите) включват предлагането на услуги на бизнеси, както и крайни потребители. Те, следователно, включват счетоводни, компютърни услуги, ресторантьорство, туризъм и др. В този смисъл индустрия в сферата на услугите е индустрия, при която не са произвеждани стоки, докато основните индустрии са тези, които извличат минерали, петрол и прочее от земята, като вторичните индустрии са тези, които произвеждат продукти, включително строителството.

Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното Лиценз за свободна документация на ГНУ   Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Category:Service industries“ в Уикипедия на английски. Оригиналната статия, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс - Признание, Споделяне на споделеното“, а за статии създадени преди юни 2009 — от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната статия, както и преводната страница, за да видите списъка на съавторите.

Подкатегории

Показани са 10 от общо 10 подкатегории на тази категория.

Страници в категория „Индустрии в сферата на услугите“

Показани са 2 от общо 2 страници в тази категория.