Наталия (кечистка)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Наталия (кечист))
Направо към: навигация, търсене
Натали Найтхарт
Снимка на Наталия (кечистка)
Сценични
имена
Наталия
Наталия Найтхарт
Натали Найтхарт
Нати Найтхарт
Надя Харт
Височина 165 см
Тегло 61 кг
Родена
27 май 1982 г. (1982-05-27) (33 г.)
Калгари, Алберта, Канада
Живее в Тампа, Флорида, САЩ
Треньор(и) Брус Харт
Рос Харт
Ти Джей Уилсън
Дебют 2000 г.
Натали Найтхарт в Общомедия


Натали Катрин Найтхарт е канадска професионална кечистка, която в момента работи за WWE в шоуто Разбиване, под сценичното име Наталия.

Найтхарт е трето поколение кечистка и е член на популярната кеч фамилия Харт. Тя е първата жена, обучавала се в тренировачния лагер на семейсво Харт "Тъмницата".Там тя е тренирана от своите чичовци Рос и Брус Харт.През 2000-2001г. Найтхарт работи за MatRats wrestling, а през 2003г. дебютира в Stampede Wrestling, където по-късно през юни 2005г. става първата щампионка при жените. През 2004 и 2005 година, Натали се състезава в Англия и Япония, а през октомври 2006г. печели титлата на канадската кеч компания SuperGirls Wrestling.

През януари 2007г. Найтхарт подписва договор с WWE и започва да тренира в треноровачния им лагер Deep South Wrestling developmental territory, а след това тренира и в Ohio Valley Wrestling (OVW) и Florida Championship Wrestling (FCW). Докато работи в FCW става мениджър на братовчед си Ди Ейч Смит и гаджето си Ти Джей Уилсън. Тя дебютира в главния ростър през април 2008г., под името Наталия и се съюзява с Виктория. През следващата година Наталия е преместена в шоуто ECW, където става мениджър на Тайсън Кид. Към тях се присъединява и Дейвид Харт Смит, заедно формират Династията Харт и се преместват в шоуто Разбиване. През април 2010г., Династията харт печели отборните титли на WWE и се премества в Първична сила. През септември същата година, Наталия се насочва към самостоятелната си кариера и през номбри печели Титлата при дивите. През април следващата година, тя се връща в шоуто Разбиване.