Портал беседа:Фентъзи

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Статията би трябвало да съдържа обща информация за фентъзито, а не списъци с автори, творби и т.н. Тези списъци е хубаво да се оформят като отделни страници, а тук да се споменат само някои от по-известните. Всъщност английската версия на страницата е добра отправна точка. Би трябвало да обогатяваме вече създаденото, а не всеки път да започваме от начало. Това е една от основните идеи на Уикипедия все пак - да споделяме знанията си.

Това е портал, посветен на фентъзито. Тук са групирани различни теми, свтрзани с него; Статията за фентъзи съществува и тук, макар и не толкова богата, колкото на всички би ни се искало и там е (или би трябвало да е) описано това, за което говориш.
<
d
i
mitA1&r
>

Gregg беседа приноси 15:39, 6 фев 2005 (UTC)

Не бях обърнал внимание че е портал, колко съм глупав :)

Виждам, че няма никакви връзки в тази секция, а и май изобщо в Уикипедия няма статии за ролеви игри. Мога да се опитам да поправя това, да? Смятам да пусна поне по едно мъниче за двете български и Dungeons and Dragons, тъй като са с фентъзи светове. --Daggerstab 12:55, 21 август 2005 (UTC)[отговор]

Давай смело и успех! Ако имаш затруднения, не се колебай да попиташ. --DCLXVI беседа приноси 13:07, 21 август 2005 (UTC)
Добавих Ендивал и съответната категория. За повече в момента нямам време. --Daggerstab 14:32, 21 август 2005 (UTC)[отговор]