Потребител беседа:Cryout

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Здравей! Ето, че сме двама раннобудници :-). --Борислав 04:22, 31 юли 2004 (UTC)

hmmm, ranobudnik ... az sya she si lyagam, che veche ne moga da gledam. dneska sum bachkal tzyal den, a tova si e dostatuchno netipichno i umoritelno za men :-) btw, tuka e malko sled polunosht.

Таблицата със спортистите[редактиране на кода]

Здравей,

Съжалявам, но се наложи да върна предишната версия на Олимпийски игри в Атина - на мен вчера ми отне 45 минути да я дооправям и да добавям препратки. Ако имаш въпроси за форматирането, моля те виж Уикипедия:Как се редактират страници и по-специално Уикипедия:Таблици, където повечето неща са обяснени - ако имаш въпроси, не се колебай да питаш.

Попълването на новите данни е много лесно - редовете на таблицата започват с "|----", а всяка клетка - с "|", като в момента празните клетки са с " ", който трябва да махнеш, като добавяш данни (виж Уикипедия:Таблици). Така всичко е много по-лесно и четливо, отколкото претрупан HTML-код. Само че се налага наистина да ги добавяш (ти или друг), а не направо да се залепят от някой сайт.

Ако ти се струва много сложно, с удоволствие ще ти помогна. :-) :-) --5ko | Беседа 23:59, 16 авг 2004 (UTC)

Здравей пак. Сетих се нещо, ако искаш, въвеждай ги сега както ти е най-удобно, а щом свършат игрите, ще ги форматираме отново както трябва. :-) :-) :-) --5ko | Беседа 20:17, 17 авг 2004 (UTC)
Точно това си мислех и аз. Сега целта ми не е прегледност (звучи като богохулство, знам :-) ), а информативност и често обновяване. Списъка го правя с M$ Excel и форматирането после е доста трудоемко и без това. --cryout 21:08, 17 авг 2004 (UTC)
Само едно пояснение - нещата не се "залепят от някой сайт" - да, чета ги от сайтове, но сам се ровя и си правя проучванията там. Заради това и очаквам да имам грешки. Ако, обаче, същото нещо го има някъде другаде из Мрежата, веднага ще спра да се муфтя.

Картинки без текст[редактиране на кода]

Здравей! Би ли погледнал Потребител:Borislav/Неща за вършене#Cryout. Има няколко картинки, които си качил, без да сложиш текст към тях. Би ли добавил малко информация, например какво е изобразено, автор, източник и лиценз, при чиито условия се разпространява картинката. Благодаря ти предварително за усилията. --Борислав 21:06, 24 мар 2005 (UTC)

Икономика[редактиране на кода]

Здравей. Гледам, че си се мъчил да ни разплиташ бакиите са Икономика/Икономика (наука). Преди време обсъждахме кое да е на основното име и кое да има скоби, но никой не беше напълно убеден. Решихме, че системата е първична, а науката вторична :-). Ако смяташ, че самата икономика ще остане в бъдеще в Икономическа структура, дали да не преместя Икономика (наука) върху Икономика? --Спас Колев 07:02, 22 декември 2005 (UTC)

Мисля, че схващам проблема. Ясно ми е че фактът е първичен за науката. Но пък в Уикипедия може да се пише повече за науката. И заради това не исках страницата "икономика" да оста толкова празно изглеждаща (само с определение, което е по-скоро за речник). Статистики за структурата има в различните страници за национални икономики. А и си мислех, че физическите процеси и явления се разглеждат изцяло чрез науката за тях. Та затова може и на икономиката да се гледа по същия начин. --cryout 07:53, 22 декември 2005 (UTC)

Картинки без лиценз[редактиране на кода]

Здравей. Следните картинки, качени от теб, не съдържат информация за лиценза, под който могат да се ползват:

  • Dunav-karta.jpg — Това е карта на пътя на река Дунав, наложена върху карта от ЦРУ.
  • Ulm2-sreden-razmer.jpg — Поглед към известния "Fischerviertel" (или "Риболовен квартал") и река Дунав в град Улм, Германия. Снимката е направена: 17 март 2004 г.
  • Миркоикономически модел.GIF — Това изображение е създадено от User:Cryout и може да се използва свободно, стига да опоменете кой е авторът.
  • Търсене и предлагане.GIF — Това изображение е създадено от User:Cryout. То може да се използва свободно, стига да бъде опоменат авторът.

Съгласно политиката за авторски права на Уикипедия, те трябва да бъдат изтрити. --Спас Колев 13:02, 24 май 2006 (UTC)

proposals for a consensus based Intro HIV trial[редактиране на кода]

see proposals for a consensus based Intro: thanks 68.60.68.203 02:40, 11 март 2007 (UTC)

OLPC[редактиране на кода]

По повод молбата ти на беседата на Борислав, ето идея от мен. Свържи се с Мирчо от Линукс за българи - ще ти окажат помощ. --СпириBio barnstar2.pngбеседка 18:34, 31 октомври 2007 (UTC)

Българан е галант[редактиране на кода]

Здравей! Питал си къде може да видиш Българан е галант. Има го на Ю-тюб-Репродукция. http://www.youtube.com/watch?v=n_WrlNZrwDI - Иван Скатов

a question[редактиране на кода]

Hi in this page that you talked about HHI: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Herfindahl_index do you know; those thrsholds like 1000 or 1800, where is come from? many thanks