Роберто Методиев

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Роберто Методиев
ясновидец
Роден: 30 април 1990

Роберто Методиев е български ясновидец.

Биография[редактиране | редактиране на кода]

Той е роден на 30 април 1990 г. в гр. Перник. Завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков”, с профил народно пеене и пиано. Едва на 18 г. се записва на участие в предаването „Ясновидци” по БТВ и достига до финала. Участник е и в редица реалити формати, сред които „Лига на познавачите” и „Мистични истории”, където на база на своите способности разкрива тайнствени и мистични загадки.

За себе си той споделя, че е роден с ясновидски способности, тъй като ги открива, когато е много малък, но дълго време го е страх да признае за това на себе си и на близките си. Когато пораства той осъзнава, че благодарение на дарбата си може да помага на хиляди хора в нужда.

През 2011 г. издава първата си авторска книга със заглавие „Моите срещи с отвъдното”, която събира в себе си истински истории.[1]

Отново през същата година Роберто създава списанието „Ясновидци и лечители”. Автор е на много статии, свързани с окултното и мистичното.

Славата му се прочува и в Украйна и Русия, от където получава покана за участие в украйнското реалити предаване „Битва екстрасенсов”, но отказва и малко по-късно решава да приеме поканата на Иван и Андрей за участие в телевизионния формат – „Лига на познавачите” по Нова ТВ.

Роберто Методиев е консултант на едни от най-известните и богати българи. Работи с полицията по разкриването на криминални случаи. Роберто е чест гост на множество телевизионни предавания.

Днес Роберто има зад гърба си стотици променени съдби и спасени животи, но не иска да спре до тук. Новото предизвикателство, което си поставя е организирането на духовни семинари за положително мислене и щастлив живот.

Източници[редактиране | редактиране на кода]

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]