Разлика между версии на „Потребител беседа:Майор Деянов“

Направо към навигацията Направо към търсенето
→‎Венсеремос и на тебе!: Щом не е, значи не иска, или не счита за необходимо. Каквото е написал на беседата си, това е значи.
(→‎Венсеремос и на тебе!: Щом не е, значи не иска, или не счита за необходимо. Каквото е написал на беседата си, това е значи.)
:::: Пределя му от "общността" (с извинение). Обеща по ICQ да се мерне и да постави на местата им всички, които говорят от негово име, но явно му е трудно да си преодолее погнусата. --[[Потребител:ИнжИнера|ИнжИнера]] 13:10, 14 юни 2007 (UTC)
::::: Добре де, разбрах, че е бил против да те блокират, но като гледам те не са го направили, пък и дискусията си е дискусия, не виждам защо трябва да си ходи като не е съгласен. Ако искаш пускай направо в моята беседа --[[Потребител:Zearendil|Zearendil]] 13:37, 14 юни 2007 (UTC)
::::::Абсолютно нямам пълномощно да говоря от негово име. Мерна се по Кю, каза, че ще прочете, да се ориентира, и ще напише. Щом не е, значи не иска, или не счита за необходимо. Каквото е написал на беседата си, това е значи. За виждането - то е въпрос на гледна точка и даже на мироглед. --[[Потребител:ИнжИнера|ИнжИнера]] 14:01, 14 юни 2007 (UTC)
 
==ЮКП==
8804

редакции

Навигация