Звяр (теленовела): Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
Bot: Automated text replacement (-\"([а-яА-Я0-9,\.\–\-\s]*?)\" +„\1“)
м (Bot: Automated text replacement (-\"([а-яА-Я0-9,\.\–\-\s]*?)\" +„\1“))
Натали, красиво и необразовано момиче от беден квартал, успява да спечели сърцето на Виктор Алфонсо, красив мъж от богато семейство, с когото са приятели от детските си години. Въпреки това, и двамата трябва да се изправят пред обществото, което не одобрява тяхната връзка, и най-вече пред родителите на Виктор Алфонсо, които презират Натали, защото произходът ѝ не отговаря на техния, и които винаги са искали синът им да се ожени за Бренда, красиво и изискано момиче от тяхната класа.
 
Натали, известна като "Звяра"„Звяра“ в квартала си, живее с Елодия, която я е отгледала. Елодия експлоатира момичето, но то умее да се пази, като звяр, откъдето идва прякорът ѝ. Старата жена е голяма почитателка на карти таро, в които вижда, че Звяра ще стане много богата в бъдеще.
 
Вярвайки, че парите ще дойдат от собственика на склад, с прякор Гърка, който винаги е бил влюбен в Натали. Елодия принуждава момичето да се омъжи за него, защото освен пари, склададжията ѝ е обещал да измъкне сина ѝ, Франки, от затвора. Но старата дама не знае, че Натали и Виктор Алфонсо са се оженили тайно.
== Актьори ==
Част от актьорския състав:
* [[Виктория Руфо]] – ''Натали Рамирес "Звяра"„Звяра“''
* Гилермо Капетийо – ''Виктор Арфонсо Мартинес Бустаманте''
* Росио Банкелс – ''Бренда дел Виляр''

Навигация