МедияУики:Uploadtext: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м ©
Stanislav (беседа | приноси)
м указаното
Ред 14: Ред 14:


<div style="background: #fff; padding: 7px; margin: 0 auto;">
<div style="background: #fff; padding: 7px; margin: 0 auto;">
<p> Ако файл с оказаното име вече съществува, той ще бъде заменен без предупреждение. Предпочитаните формати са JPEG за фотографии, PNG за рисунки и иконки и OGG за музикални файлове.</p>
<p> Ако файл с указаното име вече съществува, той ще бъде заменен без предупреждение. Предпочитаните формати са JPEG за фотографии, PNG за рисунки и иконки и OGG за музикални файлове.</p>
</div>
</div>



Версия от 12:53, 25 януари 2005

Можете да качвате картинки със свободен лиценз и в Общомедия (Wikimedia Commons), общото хранилище на съдържание за всички проекти на Уикимедия на всички езици. Всеки файл, качен в Общомедия, може да бъде използван веднага, все едно, че е наличен навсякъде. Този вариант е за предпочитане.

Моля следвайте тези правила:

  • Включете подробна информация за източника на файла.
  • Посочете лиценза на файла, като прибавите {{GFDL}} за свободна документация на ГНУ, {{PD}} за обществено достояние, и пр. Вижте шаблоните за лицензи за още маркери.
  • Вградете файла в съответните статии: картинки примерно с [[Картинка:Файл.jpg|мини|надпис или обяснение]], други медии с [[Медия:Файл.ogg]].
  • Използвайте разумни файлови имена (например "Църквата, Рилски манастир, фронтално.jpg"), за да се избегнат конфликти със съществуващи файлове.

Ако файл с указаното име вече съществува, той ще бъде заменен без предупреждение. Предпочитаните формати са JPEG за фотографии, PNG за рисунки и иконки и OGG за музикални файлове.

Примерно описание:

Църквата на Рилския манастир; © 2005 Иван Иванов (http://www.example.com) {{GFDL}}